[Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.4

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Re: [Katowice,22.06.14r]PRE-MASTER BLASTER-EURO W RUDYM VOL.

Post autor: zaf »

Ja tez bede
ale widzac ilość przedpłat zapłacę na turnieju.

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Poszło ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

zaf pisze:Ja tez bede

Powiedz że przeprowadziłeś się do Zabrza to ci wybaczą , bo szkoła "Zdzicha" :D 8)
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

no wlasnie sie lamie zeby Zdzichu jednak klepnal mi przedplate :)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

zaf pisze:Ja tez bede

Nie rozumiem??????????

Co ma piernik do wiatraka.

Jak zapłacisz to tylko zachęcisz innych do przyjścia.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dodałem ograniczenia dla WE.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

Może będzie ze mną kolega, w piątek potwierdzimy.

P.S. Miałby ktoś jednego bolca pożyczyć?

Awatar użytkownika
Hunter
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Hunter »

Od biedy mogę wziąć krasnoludzkiego jak Cię nikt nie poratuje

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Kasa poszla, dopisz mnie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Jankiel pisze:Kasa poszla, dopisz mnie.

Ha, właśnie wybierałem numer do Ciebie jak to przeczytałem :lol2:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ze względu na to,że sporo osób nie wpłaciło do tej pory, a ma zamiar pojawić oraz w związku z tym, że niektórym nie podoba się system losowania paringów przed turniejem podjąłem decyzję, że losowanie paringów odbędzie się bezpośrednio przed pierwszą bitwą.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Szkoda.
Obrazek

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Ano szkoda.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dla mnie spoko. To zadna roznica
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Heretic pisze:Ze względu na to,że sporo osób nie wpłaciło do tej pory, a ma zamiar pojawić oraz w związku z tym, że niektórym nie podoba się system losowania paringów przed turniejem podjąłem decyzję, że losowanie paringów odbędzie się bezpośrednio przed pierwszą bitwą.
Można wiedzieć, kto jest przeciw i jakie wysuwa argumenty? Bo bardzo mnie to ciekawi.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Solo

takie, że jak ktos nie dojedzie to potem trzeba i tak kombinowac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Ktoś przejął konto Qca i odpowiada merytorycznie, bez złośliwości. #-o
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Zwykle tak odpowiadam, chyba że ktoś rozkręca (ewentualnie ja rozkręcam :P)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

@ Jasif. Wydaje mi się to oczywiste. Zarzut ustawiania paringów pod siebie. Nie mogę dopuścić do tego, żeby komuś nawet taka myśl przeszłą przez głowę, a wiem, że niektórzy tak uważali. Nawet jeżeli zarzekali się, że jest inaczej, Co gorsza gadali tak za plecami. Tak będzie najlepiej. Każdy ma pewność, że zostanie uczciwie rozlosowany.

poza tym spekulanci, którzy nie wpłacają przedpłat by zostać rozlosowanym na miejscu i ominąć najtrudniejszych przeciwników, którzy już wpłacili. Wynik jest taki, że można losować tylko wtedy kiedy lista jest wypełniona po brzegi.

Na końcu chciałbym dodać, że tak naprawdę nie robi to aż takiej różnicy w mojej ocenie.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Ok, dzięki za odpowiedź.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

ODPOWIEDZ