Warszawa, 08.11.2014, 2000 pkt, Szturm #5 - Hobbystyczny
Re: Warszawa, 08.11.2014, 2000 pkt, Szturm #5 - Hobbystyczny
Nagrody w pytkę. szkoda że termin mi nie pasuje 

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Czyżbym był jedynym, który nie uległ urokom Malwiny w "małej czarnej"..? 

"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

best painted jest players choice
będą karteczki do glosowania
będą karteczki do glosowania
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/
http://admech.club/
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
O gustach się nie dyskutuje, mi bardziej podobaja się Twoje demony 

"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Bretonia z letniej edycji była w dechę. Zwłaszcza trebusz i sztnadary.thorash pisze:ej no jej Bretonnia chyba nie jest taka brzydka żeby musiała się supportować - małą czarnąCzyżbym był jedynym, który nie uległ urokom Malwiny w "małej czarnej"..?![]()
![]()
Ale gobasy były lepsze!
Jak już sobie tak słodzimy (a cukier drogi..) to jeszcze stygnę po przygotowaniach związanych z Hussarem... ale ostatnio się mocno nastawiam na robienie raportów podobnych do tych, jaki ostatnio można było na BP zobaczyć (świetna sprawa) ~ tylko ja to widzę z bardzo mocnym nastawieniem na fluff + jakaś oprawa graficzna może pdf - coś..O gustach się nie dyskutuje, mi bardziej podobaja się Twoje demony
Bardzo chętnie bym zobaczył twojego Tzeentcha (bo jest w klasie) po drugiej stronie mojego stołu w bitwie np. mono-Khorne vs mono-Tzeentch (2k+)
- bohaterowie i lordowie wystawiani w UL a pochodzący z VC lub TK mogą korzystać z przedmiotów ze "swoich" ksiąg armii (odpowiednio VC/TK)misha pisze:napisz proszę jak uznajesz te przyzywanie z Lore of Undeath herosów vs magiczne itemy oraz UL vs itemy z TK/VC.
- przyzywając czarem z LoU bohatera można go przyzwać z przedmiotami magicznymi - zasady takie jak przy robieniu rozpiski
- nie można przyzywanemu bohaterowi wybrać przedmiotu magicznego który mamy w rozpisce ani takiego który już był przyzywany w tej grze (nie duplikujemy)
Słowo komentarza: Ogólnie uważam, że przedmiotów nie powinno się przyzywać ze względu na kosmiczną kombogenność. Jednak ponieważ zasady obecnie to dopuszczają a gramy OPEN jakby nie było, póki co nie zamierzam tego ograniczać bardziej niż to konieczne by uniknąć absurdów typu Dispell Scroll co turę.
A ktoś dawał po koleżeńsku?thorash pisze:Czy są już oficjalne zmiany w przyznawaniu punktów za najładniejszą armię czy dalej po koleżeńsku daje ulubionemu kumplowi?

Ponieważ temat zaistniał i czuję się "wywołany do tablicy", ogłaszam iż wybór najładniejszej armii będzie wyglądał inaczej niż dotąd: Każdy z graczy oddaje głos na najładniejszą jego zdaniem armię (albo armię kolegi...

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
@ Thorash
Z przyjemnością.
Z przyjemnością.

Moje Dawi Zharr potwierdza wymarsz na Szturm. Proszę mnie wpisać do ogólnej listy, wiem że będę na turnieju (o ile trafię xD).
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
jak dotrzesz do Ronda Radosława to mogę zabrać
będę jechał samochodem z targówka

Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Ja chyba będę jako pierwszy jechał, jakoś koło 8:30 mam tramwaj z pod Centralnego.thorash pisze:Słuchajcie a będzie ktoś cisnął jakoś z centrum... ? o 6:05 w sobotę ~ jestem na głównym i sobie czekam... fajnie byłoby choćby jechać z kimś komunikacją miejską do Adeptusa.
Never, przerzuciłem Cię na listę podstawową.
EDIT: Już nie ma wolnych miejsc, last minuta złapał Dębek

A jednak ~ przepraszam Was bardzo, ale odpadam dzisiaj mi doszły zlecenia ~ wybory mnie pokonały. Już miałem tak napięte wszystko, że chciałem wyjechać w sobotę o 2:55 i wrócić pociągiem w sobote o 22:50... i już szedłem kupić bilety, ale doszło mi jeszcze więcej pracy na weekend i po prostu jedno co by zobaczył mój oponent to jak kłade zmęczony demoniczny ryj na mięciutkiej GAMEMAT.eu i tne komara.EDIT: Już nie ma wolnych miejsc, last minuta złapał Dębek
Niestety Kairos 13 Bestii Nurgle'a i chyba działo było w rozpie ~ nie przyjedzie

Żałuje bo na serio chciałem na tym Szturmie zagrać

- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
No to mnie nie pocieszyłes...