Dmp na sezon 2008/09

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Podpinanie Dmp pod Polcon to kiepski pomysł. Poza rozłozeniem kosztów wynajmu defacto nie zyskujemy nic. Wynajęcie dobrego lokalu przy kasie z wejściówek sięgającej 6tys złotych nie powinno chyba być problemem.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

oj gdzieniegdzie stanowi problem ;) podpinanie mnie najbardziej boli, bo już lokalizacja, to jest małe piwo
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Szafa zaproponował imprezę batlową na Polconie to czy ona jest dla kogoś atrakcyjna i jak wpłynie na to czy to będzie master przy głosowaniu masterów. Ja bym np. bardzo chętnie posłuchał jak Szafa widzi takie kwestie jak nocleg i inne problemy nazwijmy je teraz "okołokonwentowymi", bo hasło Gorzów kilka tematów wyjaśnia.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Blisko konca sezonu , a kwestia DMP nadal nie wyjasniona. Tka sie ostatnio zastanawialem - wszystkie mastery sa przeglosowywane , a dlaczego DMP mialoby by byc " w ZG , bo ktos tak zdecydowal" i nagle dostaje nowy osrodek mastera , omijajac glosowanie... Wydaje mi sie , ze bedzie problem z DMP , bo jest ogolnie wielosc zdan na ten temat , w glosowaniu na mastery na nowy sezon bede za tym , aby glosowac po prostu na DMP , a miejsce sie ustali pozniej...

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

glupota.
niech zglosza propozychje mastera wg schematu scimitara, z zaznaczonym miejscem.
bo ja np jestem na tak dla dmp w wawie, i na nie dla dmp w ZG, wiec w ciemno glosowac nie chce

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

popieram Tru... najwyzej dmp w ZG bedzie lokalem ;)

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

TruePunk pisze:glupota.
niech zglosza propozychje mastera wg schematu scimitara, z zaznaczonym miejscem.
bo ja np jestem na tak dla dmp w wawie, i na nie dla dmp w ZG, wiec w ciemno glosowac nie chce
nie wierzylem ze to sie stanie, ale zgadzam sie z truepunkiem :shock:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ok tak tez moze byc , porsze wszystkich chetnych , ktorzy chcieliby zorganizowac DMP o zglaszanie sie w odpowiednim temacie.

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Ziemko... Chętnych nie ma chyba wielu. Jutro jest spotkanie Bazyliszka obgadamy tę kwestie. Na początku tygodnia damy info jakieś, albo Szafę się zmusi by coś napisał.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

i poszło. Niestety jednym z głównych powodów przeniesienia Dmp do ZG jest kasa. Na dzień dzisiejszy( i prawdopodobne przez najbliższy czas) koszta wynajmu jakna narbutta i tyle. Tego chyba nie chcemy.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

DMP jest pełnowartościowym turniejem, bierze udział w głosowaniu i wcale nie musi być masterem. Nie rozumiem w czym problem, jak ktoś chce ryzykować stratę prestiżu to droga wolna. Były kiedyś głosy że DMP może wypatrzyć wyniki ligi, jak nie będzie masterem to ten problem zniknie. Poczekajmy aż w zgłoszeniach pojawi się oferta pt. DMP a nie róbmy jaj w stylu przyznania mastera imprezie i potem robienia scen bo ktoś chce ją zrobić w ZG.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

DmP zawsze wypatruje wyników ligii, tu się muszę zgodzić :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Nie - DMP musi byc masterem , bo tak zaczynamy znowu wariacjw 10 masterow + DMP na ktory wszyscy przyjada , wiec w sumie jak 11 master + GT , ktore tez masterem nie jest ale podobnie ludzie sie zjezdzaja.

To co nie ma w tym roku zadnych kandydatow do organizacji ?? No chlopaki.... Poznan ?? Gorzow ?? Lublin ??

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

W jaki sposob Lublin dla zachodu jest blizej niz Zielona Gora dla wschodu?
Robicie wielkie halo bo to daleko :roll: Jak trzeba bylo ruszac dupe do Wawy to nikt nie narzekal z poludnia czy zachodu Polski ze daleko ze slabe warunki<Narrbuta> ze drogo i ze imprezy nie ma na miejscu. W Zielonej Gorze beda lozka sporo miejsca dobry dojazd bezposrednio i byc moze grill<Bedzie prawda chlopaki?> Raz carowie ze sciany wschodniej moga przewiezc pupy do krajow cywilizowanych na zachodzie :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Roznica jest tylko jedna - Lublin jest juz sprawdzonym osrodkiem w ktorym od dosc dawna sa juz mastera , a ZG mastera jesszcze nie robila - jesli chodzi o mnie wolalbym dac tak prestizowa impreze pewniakowi. Poza tym ja jakos z plotek tylko slysze o DMP w ZG , a zadnych szczegolow...

Malal
Kretozord

LOL........ skoro Poznan i Gorzow chca im pomoc wchodze w ta ciemna reka. A ja juz mialem dosc DMP na Narrbuta....Ja pamietam 200 osob na korytarzach ciasnych i 2x salce ze reki wcisnac nie mozna bylo. Brak prysznicy i smrod na sali. Ja za tym nie tesknie. Na Polconie w wawie bylo okej mimo akredytacji powalonej. Teraz ma byc jak na PGA akredytacja dla nas wiec okej. Pozatym niech dotrze do Ciebie ze nikt nie bardzo moze udzwingac impreze na 200+ osob od tak o. Do tego potrzeba olbrzymiej sali. W rozsadnej cenie nie zalatwisz tego wlasnymi silami. Jak Ci Buszmen mowi i Szafa ze zrobia tam DMP i wyjda to ja im wierze bo maja doswiadczenie w robieniu sporych imprez

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Malal pisze: wchodze w ta ciemna reka
hehehehe "to się mija z sensem", tekst ala wściekle pięści węża

Jeśli chodzi o DMP to my sie możemy podjąć bo jest to dla nas nie lada wyróżnienie i zaszczyt gościć najlepszych graczy ze wszystkich liczących się klubów w kraju tylko że tym razem w formacie teamowym, nie chcemy jednak nikomu się wpiżać w jego działkę i nikomu narażać czy "zabierać organizacji" tego kultowego już turnieju... Moim zdaniem najlepsze wyjście to porządna miejscówka w wawie nawet jeśli miało by się to wiązać z 50zł wejściówką i brakiem noclegu...

pzdr

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Ziemko pisze:Nie - DMP musi byc masterem , bo tak zaczynamy znowu wariacjw 10 masterow + DMP na ktory wszyscy przyjada , wiec w sumie jak 11 master + GT , ktore tez masterem nie jest ale podobnie ludzie sie zjezdzaja.
dramatyzujesz. dmp bez mastera i w ZG nie zrobi jakiejs mega furrory (bedzie zwyklym duzym lokalem dwudniowym, w tym sezonie przeciez tez takie byly) i wcale nie musi w zwiazku z tym byc masterem ani byc uwzgledniane w grafikach.

jesli dmp nie bedzie masterem to raczej straci mozliwosc uzywania koncowki MP swoja droga

Malal
Kretozord

Supeł pisze: Moim zdaniem najlepsze wyjście to porządna miejscówka w wawie nawet jeśli miało by się to wiązać z 50zł wejściówką i brakiem noclegu...

pzdr
Teraz pojechales po bandzie.....Ja, Lublin czy pare innych znajomych da rade znalesc nocleg dla siebie za friko.....A co zrobisz z 120+ chetnymi ?

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ja sie nie podejme organizacji dmp w lublinie. chce zeby bylo w zielonej, jesli nie moze byc w wawie. pierdzielicie bez sensu, bo i tak wiadomo, ze nikt poza szafa i buszem w tym momencie (chodzi o czas) nie zrobi dmp.
a tweoje trupank gadanie jest wogole z dupy wziete. to ze ciebie moze zabraknac na dmp dlatego, ze nie bylby masterem(a i tak bedzie) to nikogo bolec nie bedzie.
jasne, ze lepiej byloby w wawie, bo kazdy ma relatywnie blisko, ale nikt sie nie chce podjac organizacji tam...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

ODPOWIEDZ