Dmp na sezon 2008/09

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dmp na sezon 2008/09

Post autor: Ziemko »

Tak sobie myslalem , czy DMP zawsze musi byc w Wawie ?? Moim zdaniem nie. Imho powinni zglosic sie kandydaci , ktorzy byliby w stanie zorganizowac DMP , a wybraloby sie najlepsza prozpozycje...
Co wy na to ?

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Przecież ma być w Zielonej Górze. imo to też chora opcja. Podobno mamy pogadać o tym na masterze w Lublinie:)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Niektorzy na masterze nie beda , wiec po to jest temat jest tutaj do obgadania tej sprawy... W Zielonej Gorze ?? Poniewaz Polcon ma tam byc ?? No prosze... Kto powiedzial ,ze musimy robic DMP wtedy kiedy jest Polcon - imho chora opcja.

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

ja myślałem że Zielona Góra to już ustalona kwestia.
moim zdaniem chłopaki spokojnie zdołają to zrobić, pytanie tylko jak to wpłynie na frekwencję.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

pytanie retoryczne-negatywnie

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Ja nie przepadam za turniejami "konwentowymi".

IMHO lokalizacja powinna być gdzieś w centrum kraju(czyli Wawa, opcjonalnie Poznań).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Wawa jakby nie patrzec centrum nie jest...

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

No to zróbmy DMP w Piątku.Centrum kraju jak w morde strzelił.

Ale dojazd trochę z pupci.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

a Łodź?

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Ziemko pisze:Niektorzy na masterze nie beda , wiec po to jest temat jest tutaj do obgadania tej sprawy... W Zielonej Gorze ?? Poniewaz Polcon ma tam byc ?? No prosze... Kto powiedzial ,ze musimy robic DMP wtedy kiedy jest Polcon - imho chora opcja.
Jak to kto, Szafa.
W tym problem, że impreza ta nie jest przyznana jakiemuś klubowi, czy ośrodkowi, ale po prostu jednej osobie. Nic osobistego do Szafci, ale pomysł na DMP w Zielonej Gorze jest IMO z dupy.
Nie musimy cały czas trzymać sie Polconu. Przecież sam turniej battla zbierze ponad 200 osob, wiec spokojnie pokryją się koszta wynajmu sali.
Lokalizacja jest chyba w wypadku DMP dość istotna, odbywanie się turnieju w centrum Polski byłoby najsprawiedliwsze, jeżeli chodzi o dojazd na turniej. IMO może być to Wawa, może być to Łódź, bądź może być to cokolwiek innego co jest węzłem komunikacyjnym, a więc dodatkowo ułatwi dojazd.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

NAtomiast moje zdanie jest takie , ze turniej moze byc gdzielkowiek , byleby warunki sali , stolow , terenow byly na jak najwyzszym poziomie. Wole jechac dluzej gdzies i miec ucieche z bitew niz tloczyc sie w jakies dupnej sali (oj pamietam DMP na NArbutta - masakra).

Sa jacys kandydaci na zorganizowanie DMP u siebie ? Gorzow ? Lublin ?

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Ziemko zle Ci bylo na zeszlym dmp?

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Ja się za całą Łódź wypowiadac nie będę.Ale swoje zdanie przedstawię.

Z tego co wiem to nie posiadamy aż tylu stołów i terenów by ugościć 200 graczy.

No chyba że jakiś zaprzyjaźniony klub pożyczył by swoje zasoby dla dobra ogółu.

Co do miejsca odpowiedznio przestronnego-nie orientuję się za bardzo w tej kwestii.

Jeśli będzie jakieś głosowanie i Łódź zostanie wybrana jako gospodarz DMP to będziemy się martwić.
Szafa jest u nas mile widziany i sądze że pomożemy mu w każdy możliwy sposób by impreza się udała.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jestem tego samego zdania co kielon.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

moim zdaniem DMP powinno byc w Wawie, z racji geograficznych, sorki, ale dla mnie tak samo irracjonalne jest DMP w Zielonej Górze jak DMP w Lublinie (nie obrazajac nikogo :) ), Wawa jest na srodku i to tam powinno byc DMP, ew. Gorzów, ale to tylko z racji bardzo wysokiego i sprawdzonego poziomu organizacji

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Hrabia Duuku pisze:Ziemko zle Ci bylo na zeszlym dmp?
Ostatnie bylo swietne , 2 lata temu spoko , 3 lata temu tragiczne.

Tylko w tym roku nie bedzie w Gromadzie , bo nie ma Polconu tam prawda?

Wolalbym ,aby DMP bylo w miescie , ktore znane jest z rewelacyjnych warunkow od zawsze czyli Gorzow albo Lublin ( w ktorym w prawdzie nigdy nie bylem , ale od duzego grona graczy slyszalem tylko same superlatywy)

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

osobiscie nie widze powodow by LL miala komus wchodzic z butami w organizacje turnieju. Skoro, jak sam twierdzisz Ziemko, co roku jest lepiej, to uwierz w zdolnosci organizacyjne szafy warszawskiej - mysle ze w tym roku tez Cie nie zawiedzie :)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Ziemko pisze:
Tylko w tym roku nie bedzie w Gromadzie , bo nie ma Polconu tam prawda?
Jeśli DMP będzie w Warszawie to jest prawdopodobne że właśnie w gromadzie.

Co do pomysły z DMP w Zielonej. Wole nie komentować, ale znacznie wpłynie na frekwencję.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Ja byłem w Zielonej Górze , w przeciwieństwie do większości wypowiadających sie . Miejscówka jest wypasiona , ekipa też spoko ,biorąc pod uwagę klimat to był najlepszy z lokali na jakim byłem , a pare już ich było :) Ad Astra z pewnością mile was zaskoczy .
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

dmp bylo w tym roku nie ma co super...tylko kwestia zamkniecia sali na noc byla...ekhm... nie bede tego komentowal ;)

a co do lokalizacji to warszawa...stolica i centrum...wszyscy maja tak samo daleko ;) ale jak nieda rady to bedzie trzeba sie tłuc, gdzie indziej ;]

ODPOWIEDZ