http://www.sendspace.pl/file/8acbd7cfb1acff1c4e4a497Cosmo pisze:Re Misha:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
<placze>
łap

http://www.sendspace.pl/file/8acbd7cfb1acff1c4e4a497Cosmo pisze:Re Misha:
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
<placze>
ciekawie to zapamietales...Andrzej pisze: 5 bitwa z WE
Grałem z BigPasiakiem, bardzo dobrym graczem WE. Miałem z dupy teren, 3 lasy na stole plus jeden jego. WE chowały się po lesie i w domkach, strzelając do moichbiednych bolców i je zabijając. Okrążył mnie i zaczął wystrzeliwać. Skończyłoby się to dla mnie kiepsko, gdyby nie zrobił strasznie głupiego błędu. Mianowicie wsadził treemena do lasu i zaczął go posuwać(nie dosłownie) W końcu przysunął się do mnie na tyle blisko, że zacząłem widzieć go smokiem ! Był jednak za daleko, około 14 cali. I co zrobił BigPasiak? Przysunął go 3 cale do mojego smoka!!! Mój smoczek tylko na to czekał, wpadł mu w dupsko i zaczął go ostro posuwaćDzięki temu było-
10:10
2 mm to w życiu - o tyle się nie mylę. Poniżej jednego milimetra – może ... Na styk.bigpasiak pisze:
z innej beczki dalej twierdze ze zabraklo 2 mm, ale rzut kostka byl nieublagany [ JJ to zuoooo]
ja sie dokładam do tego...ja próbuje rozciągnąć 1/3 cala na "dochodzi...no widze jak nic..." a JJ mi że nie ma. Normalnie obraza dla prawdziwego , zdrowego bilusiuzmu...[ JJ to zuoooo]
a w trzecim tkwisz i nie chcesz mi przyznac racji, ze mnie oszukales?Jedy Knight pisze:
Trzy błędy popełniłem, dwa z nich naprawiłem po zajrzeniu do podręcznika.
ciekawie to zapamietales...
mnie bardziej interesuje pierwsza tura i moje wejscie do lasu drzewcem
"-nie widac mnie z boku i przodu. ok?
-ok...
-czy mam ustawiac?
-nie ok..."
potem slysze
"widze Cie troche z boku szarza!"
Nie wiem co to ma wspólnego ze mną, po prostu miałeś pecha. Przy statystycznych rzutach smok rozkręca treemena w dwie tury, a nie w trzy.nie musze dodawac ze na 10 atakow drzewca [ bo 3 tury go "ostro" posuwales ] trafilem jakies 3 w lorda i 2 zranilem...
szkoda gadac
Jak ci już mówiłem na ETC tak zawsze sędziowałem i będę nadal sędziował.Shino pisze:
mam nadzieje, ze ta kwestie zdazymy wyjasnic do etczeby juz tam przykrych sytuacji nie bylo
na zasadzie oddzialy JJ'a sie nie ruszaja dopuki ja jestem sedzia, chyba, ze bedzie to w uscisleniach to daleko nie zajedziemy....Jak ci już mówiłem na ETC tak zawsze sędziowałem i będę nadal sędziował.
Możesz sobie sztandaru w drugim szeregu używać na turniejach których nie sędziuję, albo jeśli wrzucisz do Polskich Uściśleń Sędziowskich, że sztandar w drugim szeregu działa. Wtedy w Polsce ci tak zasędziuję.
Do ETC się lepiej tej sztuczki szybko oducz.
tak... tylko takiej analogii nigdzie nie ma... tzn. sztandar ma opisane w swoich zasadach co traci jak nie jest w tylnim rankubigpasiak pisze:moze JJ chodzilo o analogie do bycia out herosow w tylnych rankach?
dokladnie tak jest... problem jest taki, ze nie chodzi o cczreszta nie jest tak ze banner daje bonus do CR jesli jest w pierwszym ranku?
nie moglaby free reforma robic jak juz jest w kresce... i o to byl caly spor zresztaTu chyba chodzi o coś głębszego bo jeżeli magiczna szmata miałaby nie działać to gwardia z kingiem w kolejce po mięso nie mogła by reforma robić bo zawsze muminek jest z przodu![]()