Czyli armie o ktorej istnieniu nawet GW nie pamieta, chyba ze KB w kowbojow zabieraLaik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE

Czyli armie o ktorej istnieniu nawet GW nie pamieta, chyba ze KB w kowbojow zabieraLaik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
to nie prawda - GW uwaliło TK (nie miało nawet pojęcia że w WE to też uderzy - pytałem u źródła-Qc- pisze:Czyli armie o ktorej istnieniu nawet GW nie pamieta, chyba ze KB w kowbojow zabieraLaik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE
uważam że takie testy powinny być na każdym masterze - dzięki temu ludzie byliby na bieżąco z zasadami...Cauliflower pisze:10/10![]()
![]()
Fajny teścik, w zasadzie to takie rzeczy, które każdy powinien wiedzieć. Nie wiem czy dało się mieć mniej niż powiedzmy 6 punktów, trochę jak matura
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Mnie Tutaj tego nauczył, za co ładnie dziękuję.Laik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE - a teraz za kare przepiszesz rulebook 5 razy;-)
Gdybym się nie podpisał, to chyba powinienem mieć 0? Wszystko jedno, jest mi totalnie obojętne, czy jestem 29 czy 35. Warzywniak to warzywniakc4h10 pisze:Hmmm... A podpisales sie ?Jankiel pisze:No to u mnie nie uznaliście 9 za poprawne, bo z testu wiedzy miałem 8, a pomyliłem się tylko przy charmed shield i wand of whimsy
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
WojtuśŚ pisze:Mnie Tutaj tego nauczył, za co ładnie dziękuję.Laik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE - a teraz za kare przepiszesz rulebook 5 razy;-)
zły dotyk boli przez całe życieKarli pisze:Mnie tej zasady nauczył Grichalk... lone krasnoludami w lesie
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja ci dam krasnoludkowych!Dibo pisze:Będzie więcej zdjęć? Widziałem ze fotki pstrykały co najmniej 3 osoby (w tym jeden z krasnoludkowych graczy)