Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tylko stary Big Cyc jest super .... pierwsza plyte mam na winylu i czesta ja slucam 
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
to współczuję egzaminów, ja jestem z czasów gdy podstawówka miała 8 klas, o gimnazjach nikt nie słyszał a w ogólniaku uczyłes się przez dwa lata- w pierwszej klasie żeby nie wywalili a w czwartej żeby zdac maturę
ps. a figurek do pomalowania to mam ze 120
ps. a figurek do pomalowania to mam ze 120
A ja nawet lubię egazminy, bo to kolejny dzień w roku kiedy nie ma lekcji, a i tak wiem, że się nie nauczę, więc po co tracić czas. Chill out 
Peace &love
Fanatyk- kujon
Ja miałem chyba 37, ale i tak poszedłem do rejonu, dojście do gimnazjum jak i do podstawówki (jeden budynke) zajmuje mi około 2,5 minuty
Najbliższe liceum mam jakieś 7 minut drogi na butach, więc już chyba wiem gdzie będę chciał się dostać
Peace &love
Fanatyk- kujon
Ja miałem chyba 37, ale i tak poszedłem do rejonu, dojście do gimnazjum jak i do podstawówki (jeden budynke) zajmuje mi około 2,5 minuty
Najbliższe liceum mam jakieś 7 minut drogi na butach, więc już chyba wiem gdzie będę chciał się dostać
Ja pie***le człowieku, nie wiem jak ty ale ja nie siedze cały dzień przy kompie (chodź i takie się zdarzają). Ja musze jeść, ćwiczyć i uczyć się do sprawdzianu z niemca na jutro (chociaż wiem, że moge to olać bo mam kozackie oceny).monsterstar pisze:A tomcia nadal nie slychac xD
Takim czymś to się nawet nie da najeść.Motyl pisze:Mogę się założyć o 3 jajka, laskę kiełbasy i pół kostki masła, że nie przegonisz Skaven