I dlaczego WD wielkim turniejem był.bless pisze:
Tu rozmawiamy o tym, jak miło było na WD.

I dlaczego WD wielkim turniejem był.bless pisze:
Tu rozmawiamy o tym, jak miło było na WD.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
i popersJak na turnieju:
- byli zarzygani ludzie,
- była gała/zapasy/wyscigi chariotów
- "oblewanie"
- trochę płci pięknej
- narkotyki
- alkohol
- ognicho
- akcje wyjątkowe
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Mea CulpaScimitar pisze:... i jakieś połamane deski ...
wyscigi rydwanow byly wlasnie na WD...karlee pisze:Wyscigi chariotów były zawżdy w 2007 roku w Gorzowie, kto był ten pamięta Dziopomobil
To za to się daje karniaki??Oskar pisze:Dopiero teraz czytam relacje z draconu i doszło do mnie , że Furion dostał karniaki za to ,że nie pozwolił zaszarżować w trakcie ruchu ....![]()
JACKU , a jak Ty tak grałeś z moim kolegą w wawie to były żarty![]()
Oskar pisze:Dopiero teraz czytam relacje z draconu i doszło do mnie , że Furion dostał karniaki za to ,że nie pozwolił zaszarżować w trakcie ruchu ....![]()
JACKU , a jak Ty tak grałeś z moim kolegą w wawie to były żarty![]()
1) Drogi Jacku Kurski. Moglbys nie przeinaczac tego co inni mowia oraz nie uzywac takich argumentow?Jedy Knight pisze: 2 - To on mi zakazał dalszych szarż po tym jak zdałem terror. Gdybym był Shino to bym się wykręcił, twierdząc, że zdanie terroru dopiero umożliwia zadeklarowanie szarży. Ale wolałem bawić sie inaczej.![]()
Weź się odczep.Shino pisze:1) Drogi Jacku Kurski. Moglbys nie przeinaczac tego co inni mowia oraz nie uzywac takich argumentow?Jedy Knight pisze: 2 - To on mi zakazał dalszych szarż po tym jak zdałem terror. Gdybym był Shino to bym się wykręcił, twierdząc, że zdanie terroru dopiero umożliwia zadeklarowanie szarży. Ale wolałem bawić sie inaczej.![]()
2) Tak wiem, ze wolisz inaczej rozwiazywac takie sprawy... szkoda, ze te agreementy nie zawsze sa gentlemen's...
Powiedziałem – nie załapał. Pisałem już, ludzie miewają dziwne poczucie humoru.Oskar pisze:Jacku kto sie bawił , to sie bawił ....Zapomniałeś mu chyba o tym powiedzieć bo chyba nie złapał ....
Wiedz tylko , że takie zabawy chwały nie przynoszą jeśli sie innych za nie karze i ''buractwem'' nazywa![]()
nic osobistego
moze jestem juz troche przewrazliwionyJedy Knight pisze: Weź się odczep.
Ksywy "Shino" już nie można użyć?
W normalnym kontekście użyłem, zwyczajnie można się było wykłócić co do zasad, a ty mi znowu wyjeżdżasz z pojęciem elegancji i dobrych manier.
Stalker jeden.
a nie shinoizmem? czy moze po tylu latach po prostu dolaczylem do panteonu shintou?poza „shintoizmem”
Shino pisze:a nie shinoizmem? czy moze po tylu latach po prostu dolaczylem do panteonu shintou?poza „shintoizmem”