Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Tylko na zdjeciach, na stole 10 razy lepiej wyglądają dobrze zrobione metalikiZwolin pisze: jak to się dzieje że nmm wygląda 10 razy lepiej od metalików ?
Nie wygląda, po prostu jest bardziej pracochłonną techniką, co daje +10 do wacka uzdolnionemu twórcyZwolin pisze: jak to się dzieje że nmm wygląda 10 razy lepiej od metalików ?
ja tam jakoś nie czuje się gorszy widząc moją armię w nmm na stole obok armii w metalikach więc się z tym stwierdzeniem nie zgadzamSkaven pisze:Tylko na zdjeciach, na stole 10 razy lepiej wyglądają dobrze zrobione metalikiZwolin pisze: jak to się dzieje że nmm wygląda 10 razy lepiej od metalików ?![]()
Bzdura - żadna żarówka nie daje białego światłaMorrok pisze:za małe oświetlenie
Proponuję robić przy dobrym nasłonecznieniu lub przy użyciu żarówek, które dają białe światło, a nie żółte
Poza tym na Picassie można troche rozjaśnić zdjęcia i nasycić kolory żeby były bliższe oryginałowi, jeżeli to wina aparatu
To może jej daje do wdechu?Skavenblight pisze:Nie wygląda, po prostu jest bardziej pracochłonną techniką, co daje +10 do wacka uzdolnionemu twórcy(no może nie w przypadku Ignis jako że jest kobietą
)
Klient nasz panbem pisze:Śliczne, chociaż ja już rzygam fioletowym u DECzy to będzie kolejna z nielicznych cała armia w nmm?
w sumie czemu nie...Klafuti pisze:To może jej daje do wdechu?Skavenblight pisze:Nie wygląda, po prostu jest bardziej pracochłonną techniką, co daje +10 do wacka uzdolnionemu twórcy(no może nie w przypadku Ignis jako że jest kobietą
)
![]()