Sevi , lepiej chyba jak w finale zagrają druzyny z innych kontynentów , skoro mają okazje , mecze typu Holandia -Niemcy ....jeszcze sie ich naoglądamySevi pisze:Tylko Niemcy - Holandia.
Argentyna i Brazylia to jakieś nieporozumienie patrząc na formę tych drużyn.
MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
''If you show your teeth, bite''
Coś w tym jest
Ale problem mam taki że z tych 4 reprezentacji to tylko jedną widziałbym w finale, bo pozostałe mi nie leżą
Ale problem mam taki że z tych 4 reprezentacji to tylko jedną widziałbym w finale, bo pozostałe mi nie leżą
Wisła Kraków.
Odrzucili apel o anulowanie żółtej kartki. Chyba ich pogięło z całą tą akcją...
A za faul na Neymarze także nie będzie kary.
A tutaj filmik --> La Columna de Neymar!
A za faul na Neymarze także nie będzie kary.
A tutaj filmik --> La Columna de Neymar!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Żeby była jakaś kara, musi być pogryzienie, niekoniecznie do krwi. Pozostałe przewinienia, z łamaniem nóg włącznie, nie podlegają żadnym karom i obostrzeniom ...
Ta. Skoro sędzia zareagował i odgwizdał przewinienie, to kicha.
P.S. Podobno twórcy "Simpsonów" przewidzieli kontuzję Brazylijczyka u siebie na boisku w serialu, w meczu z Niemcami. Jest jakiś odcinek z tym.
P.S. Podobno twórcy "Simpsonów" przewidzieli kontuzję Brazylijczyka u siebie na boisku w serialu, w meczu z Niemcami. Jest jakiś odcinek z tym.
Panowie, nie przesadzajmy. Uważam, że obie decyzje są słuszne
Po pierwsze primo - niby dlaczego mieliby anulować komukolwiek kartkę? Sędzia ma zawsze rację i tyle. Równie dobrze Polska mogłaby apelować o anulowanie gola zdobytego po pamiętnym karnym podyktowanym przez ukochanego Howarda. Takie akcje nie mają żadnego sensu.
Po drugie primo - jasne, faul był brutalny i mógł spowodować dużo gorsze konsekwencje gdyby kolano trafiło trochę wyżej, ale wg mnie był zupełnie niezamierzony - zawodnik z Kolumbii zobaczył Neymara ułamek sekundy przed zderzeniem. Wyskakiwał do piłki i to na niej był skupiony, przeciwnika zobaczył na tyle późno, że jedyne co mógł zrobić to wystawić ręce ażeby zamortyzować uderzenie. Czegoś takiego nie można powiedzieć o Suarezie, który po prostu podleciał i chapnął Włocha. Jak dla mnie o żadnej karze poza kartką nie powinno być mowy
Po pierwsze primo - niby dlaczego mieliby anulować komukolwiek kartkę? Sędzia ma zawsze rację i tyle. Równie dobrze Polska mogłaby apelować o anulowanie gola zdobytego po pamiętnym karnym podyktowanym przez ukochanego Howarda. Takie akcje nie mają żadnego sensu.
Po drugie primo - jasne, faul był brutalny i mógł spowodować dużo gorsze konsekwencje gdyby kolano trafiło trochę wyżej, ale wg mnie był zupełnie niezamierzony - zawodnik z Kolumbii zobaczył Neymara ułamek sekundy przed zderzeniem. Wyskakiwał do piłki i to na niej był skupiony, przeciwnika zobaczył na tyle późno, że jedyne co mógł zrobić to wystawić ręce ażeby zamortyzować uderzenie. Czegoś takiego nie można powiedzieć o Suarezie, który po prostu podleciał i chapnął Włocha. Jak dla mnie o żadnej karze poza kartką nie powinno być mowy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardziej chodziło mi o Matouidiego, który wejściem wyprostowaną nogą łamie nogę przeciwnikowi, dostaje zaledwie żółtko i nie ma żadnych obostrzeń po meczu. Suarez nic nie zrobił Chieliniemu, który zresztą do dżentelmenów raczej też nie należy, a dostaje po meczu bana - dla mnie po prostu chamska zagrywka , żeby go wyeliminować z gry, żeby nie nabruździł pewnej drużynie. Ale skoro można po meczyku karać, to Matouidi powinien z roczek pauzować również, zważywszy stosunek "poziomów zniszczeń".Kofta pisze:Panowie, nie przesadzajmy. Uważam, że obie decyzje są słuszne
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Niemcy gwałcą Brazylie. Niesamowite... 3:0
niecała minuta później EDIT:
4:0 to gwałt ze szczegolnym okrucieństwem.
niecała minuta później EDIT:
4:0 to gwałt ze szczegolnym okrucieństwem.
Ostatnio zmieniony 8 lip 2014, o 21:26 przez Murmandamus, łącznie zmieniany 2 razy.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Sławol, Piotr chyba nie przegrają, Blitzkriegeim zdobyli prowadzenie a ich obrona to istny mur
liczyłem że tam pod bramką wybuchnie bójka
no i ciekawy ten łokieć w twarz Ozila w wykonaniu kapitana Brazyli
EDIT: 2:0
EDIT 3:0
EDIT 4:0
liczyłem że tam pod bramką wybuchnie bójka
no i ciekawy ten łokieć w twarz Ozila w wykonaniu kapitana Brazyli
EDIT: 2:0
EDIT 3:0
EDIT 4:0
Ostatnio zmieniony 8 lip 2014, o 21:25 przez GrimgorIronhide, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
4:0
Robią im z dupy taką jatkę jak mangler z kawalerii
Robią im z dupy taką jatkę jak mangler z kawalerii
Ostatnio zmieniony 8 lip 2014, o 21:26 przez kubencjusz, łącznie zmieniany 1 raz.