BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki

Post autor: Durin »

Jak klasyfikacja najładniejszych Bazyli? Będą foty?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

wygrał Arbiter z loderem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jak wyglądał jego lodzik?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Wypasiony turniej, a zwłaszcza nagrody dla 2/3 zawodników :mrgreen: Sam się załapałem =D> =D> =D>

Wielkie dzięki wszystkim moim przeciwnikom za bitewki w miłej atmosferze.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Durin pisze:Jak klasyfikacja najładniejszych Bazyli? Będą foty?
na FB
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
RIPlay
Falubaz

Post autor: RIPlay »

Karli pisze:Jak wyglądał jego lodzik?
Przecież znasz ten kształt na pamięć :wink:
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak. :wink:
Obrazek

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

WojtuśŚ pisze:Chyba tylko batlowcy potrafią pomylic kibel z krzesłem na korytarzu. :(
Są tacy co by zrobili dwójkę.

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

3city dojechało szczęśliwie ;)

Dziękuję bardzo za mega turniej ;) Obszerniejsza relacja jak się ogarnę :D

pzdr!

Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Chciałem podziękować organizatorom za super zabawę - doskonałe miejsce ,super organizacje super sędziów i mega wypas żarcie - super fajną imprezę z darmową zagrychą. Naprawdę ciesze się ,że u Was byłem...
Z wyniku jestem zadowolony tym bardziej ,że to mój 3 master w życiu -19 miejsce nie jest złe - żadnej bitwy nie przegrałem - szkoda że nie udało mi się zgłośić rozpiski na czas z stąd -5 pkt... :cry: pewnie skoczył bym oczko lub dwa w górę..:).. mam nadzieję ,że za rok będzie lepiej....

Gratulacje dla topu - zwłaszcza dla Diuka dzięki któremu mogę powiedzieć ,że moje figurki wygrały mastera.
Dziękuje też przeciwnikom za super bezstresowe bitewki :)...Zdrówko!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Młynkowóz z Laikiem i Gremlinem (którzy gratulacje zbierali całą drogę) Mną i Sevim też dojechał do celu.

Krakusy dziękują stolycy za doskonały turniej. Bardzo bym chciał do czegoś sie przyczepić (tak dal zasady :mrgreen: ) ale po prostu nie ma do czego.
Ojj no dobra ... Jedynym teoretycznym zgrzytem jest fakt że w pierwszej bitwie wylosowałem kolegę z klubu, Piora B. Nam zagranie ze sobą nie sprawiało problemu, ale rozumiem że inni gracze mogliby mieć z tym problem, także luuz :wink:

Dziękuje za gry przeciwnikom. Przepraszam za moją zachowawczą i czasem powolną grę, ale nie powinniście narzekać, w końcu wygraliście.

Side Event w postaci "Pchełek" - super sprawa. Nagrody dla ludzi wyczytywanych od dołu tabeli - fantastyczna sprawa =D>

Testuje kompletnie inny do dotychczasowego sposób grania Kozami, dlatego pomimo 82 miejsca jestem mega zadowolony (poważnie). Jagal, Malin i Gniewko już mnie wyśmiali, więc spadnie na nich gniew Kozy ... prędzej czy późnij :twisted:

Niedoceniany kompletnie Don Wasyl nie był wstanie zawieść i to nie tylko mnie (zaskoczonym byłem że był tak niepopularny). Gremlinowi w WE również pomógł niewąsko (6 miejsce). Za to popularny aż za bardzo Italiano potwierdzał (w grach i w rozmowach) że jest mocno przeceniony. Tak, wiem że np u Crusa potrafił sam zjeść HE smoka, ale podejrzewam że to wyjątek potwierdzający regułę.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dibo pisze:Za to popularny aż za bardzo Italiano potwierdzał (w grach i w rozmowach) że jest mocno przeceniony. Tak, wiem że np u Crusa potrafił sam zjeść HE smoka, ale podejrzewam że to wyjątek potwierdzający regułę.
[-o< [-o< ...kurcze ile ja bym dał,żeby na każdym turze mieć takiego kowboja
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Mówisz ? .. hmm no może .. jestem nie obiektywny bo Cygan jest rydwanem :wink: w niczym nie pomógł moim przeciwnikom (ani an turze ani na pre-bazyliszkach) a poza tym Don Wasyl zabił takiego Włocha w walce ... łatwo :mrgreen:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

PiotrB pisze:
Dibo pisze:Za to popularny aż za bardzo Italiano potwierdzał (w grach i w rozmowach) że jest mocno przeceniony. Tak, wiem że np u Crusa potrafił sam zjeść HE smoka, ale podejrzewam że to wyjątek potwierdzający regułę.
[-o< [-o< ...kurcze ile ja bym dał,żeby na każdym turze mieć takiego kowboja
BYlo mowic prosic pytac piwem przekupywac to moze bym jakis nastepny model poswiecil na Bazyla :D

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Jak co roku jeden z najlepszych masterów w Polsce- jeszcze żadnego Bazyliszka nie opuściłem ;]

Generalnie dzwon na szczurach jest przereklamowany- Ci co wiedzą o co chodzi to wiedzą ;)
a najmocniejszym Bazylem był Loder i Pento- jeden brejkuje czołgi, a drugi nie oddaje punktów

Cya in Włocławek!

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dzięki bardzo za świetny turniej.
Duke gratulację. Całe szczęście, że Polacy mają nowego imperialiste ;)
Graty dla Laika, tak jak mówiłem WE to przegięta armia, jednak trzeba wrócić do limitu 35 łuków :D

Dzięki wielkie chłopakom i dziewczynkom z imprezy w sobotę i Kacpra za podwózkę.

Btw przegrać na pierwszym stole i wylądować na 23 miejscu :D bezcenne.

P.S. Dzięki Kubie i Gniewkowi za powrót. Trochę smutny bo Jagala "tak chętnie" zabrakło :D

P.S.S. Teraz trochę poważniej. Uważam, że Kalesoner zasługuję na specjalne wyrazy szacunku za to jak ogarniał imprezę, ale mimo to są ciągle jednostki, które ni cholery nie wiedzą kiedy skończyć pić, po czym następnie rzygają gdzie popadnie (róg sali do spania, krzesło itp.) a nawet starają się z pewnymi sukcesami wydalac inne płyny z organizmu. Uważam, że jedną z rzeczy odstraszających nowych ludzi od battla są właśnie owe jednostki zachowujące się zdecydowanie poniżej poziomu, którym zazwyczaj charakteryzują się troglodyci.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
CrazyChris
Wałkarz

Post autor: CrazyChris »

Widze ze przegapilem niesla impreze =D>
Jak to sie dzialo w szkole - no to w ostatnim roku bylo spokojnie.
Naprawde nie ladnie - Slaanesh i Nurgle totalny.

Mam nadzieje ze Krzyse zasmakowaly ;)
m

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jeśli znajdziecie tam gdzieś w salkach ręcznik - to mój.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Super master, organizacyjnie bardzo dobrze wszystko wyszło :)

Dziękuję: moim przeciwnikom za lajtowe bitwy, wszystkich chłopakom z Młynkowozu za mega fajną podróż (Młynek, Laik, Dibo, Gremlin) i chłopakom z Krakowa za trzymanie kciuków :)

Gratulacje za zajęte miejsca dla: Laika, Gremlina, Maćka Paraszczaka i PiotraB =D>

Swoje oczekiwania spełniłem.
14-6 z O&G Jeżusa
12-8 z VC Niltaga
2-18 z EMP Ripleya
18-2 z WE Uadzi
3-17 z Bre Theina

8 z malowania.

Dobry wynik :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

No hejka.

Zwyczajowo, zacznę od podziękowań dla organizatorów za naprawdę świetnie opanowany turniej, widać, że bezwzględność w kwestii egzekucji czasów gier itd zaowocowała ładnie zakończonym w terminie turniejem.
Przeciwnikom też dziękuję za bardzo symaptyczne bitewki, właściwie bezciśnieniowe.
No i przeróżnym ludziom, z którymi miałem okazję się spotkać, pogadać, pośmiać i napić.

Wynik był jaki był, szkoda komentować :), nawet na ten wałek z breakowaniem czołgu przez Lodera się specjalnie nie gniewam :)

'Wygrałem' fajowe pudło na figurki więc nie narzekam :)
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Zajebisty turniej.

Graty dla organizatorów i przede wszystkim Kalesona.
Świetny pomysł z nagrodami dla najsłąbszych. Chociaż na 21 miejscu będąc też sie załapałem, a bałem sie że jako jedyny z klubowiczów nic nie dostanę:)
Dzięki przeciwnikom za przyjemne gry bez spinek.

Knajpa na sobotni wieczór była zajebista, miała tylko jeden minusv- mało miejsca. W pewnym momencie był zbyt duży tłok.

ODPOWIEDZ