Wpisałem tylko grę w "dodaj grę" na Bnet.
Zabiłem wczoraj manuela na normalu Krzyżowcem, mam 42 lvl

Moderator: Zaklinacz Kostek
Bo też jest coś takiego, że jak pierwszy raz daną postacią zabijasz konkretnego bossa, to masz lepszego dropa.MomoTheKiller pisze:U mnie działa, ja na nawet nie musiałem nic instalować bo grałem na patch 2.0.1
Wpisałem tylko grę w "dodaj grę" na Bnet.
Zabiłem wczoraj manuela na normalu Krzyżowcem, mam 42 lvlrobię po staremu całość. Mogę rzec że dużo fajnych legendarnych leci.
Dokładnie - a na każdym levelu trudności po zabiciu diablo jest chyba jednorazowa 100% szansa na legendęOkoń pisze: Bo też jest coś takiego, że jak pierwszy raz daną postacią zabijasz konkretnego bossa, to masz lepszego dropa.
Moze nie na wysokich ustawieniach ale rowniez w V akcie w miescie i na niektorych lokacjach fpsy spadaja mi do 15-25.Azgaroth pisze: Jedyny minus który do tej pory zauważyłem to masowy drop najlepszych kamieni co jest dla mnie odrobinę przesadzone i przede wszystkim drastyczne spadki wydajności w V akcie. Tak jak na lapku w rozdziałce HD i all na high miałem w akcie 1-4 stałe 40-50 klatek, to w akcie V jest średnio 25-30 a czasem potrafi zwolnić nawet do 15...Też to odczuwacie ?