Moderator: Shino
Naviedzony pisze:1. Base contact to base contact- max 3 typa dostanie po hicie, jeśli zdecydujemy się atakować normalnie.
[/quote]Naviedzony pisze:Nie zgodzę się. King z Destroyerem, zaszarżowany od przodu i tyłu wypłaci automatyczne ataki wszystkim, którzy się do niego dostawią, czyli (w przypadku unitów zwykłej piechoty) 6 modelom.
Cześć, a powiedzcie mi jak to niby działa ? Base contact - to znaczy z tym z kim się styka podstawką. Ci z tyłu nie są zetknięci z podstawką króla.Naviedzony pisze:Nie zgodzę się. King z Destroyerem, zaszarżowany od przodu i tyłu wypłaci automatyczne ataki wszystkim, którzy się do niego dostawią, czyli (w przypadku unitów zwykłej piechoty) 6 modelom.
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)![]()
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)![]()