Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Stary tez nie moge tej akcji przezyc, to powinno być 1:0 a wtedy losy tego meczu by zapewne inaczej sie potoczyly.!
Piłkarze Lecha po meczu pokazali klasę gratulując zwycięzcom, a Ty pokazałeś żenujący filmik, tak trzymać.
http://ksppolonia.pl/web/index.php?typ= ... _polonia_2 Polonia na Legii (też wyjazd )
Zobaczymy kto będzie kozak po następnych derbach,w tym sezonie w dwumeczu 3:1 dla KSP
O Euro sie nie martw ćwicze codziennie prawie : ) Niech nam tylko Hanka zbuduje stadion i będzie dobrze
Zobaczymy kto będzie kozak po następnych derbach,w tym sezonie w dwumeczu 3:1 dla KSP
O Euro sie nie martw ćwicze codziennie prawie : ) Niech nam tylko Hanka zbuduje stadion i będzie dobrze
Na oceny czas będzie za kilka kolejek, a źle jest w całej lidze, u Was jest lepiej też dopiero od niedawna. Zobaczymy jak Wam pójdzie, czekają Was praktycznie same trudne mecze, praktycznie wszystkie z zespołami będącymi wyżej w lidze i wyjazdowy ze zdesperowaną Cracovią. Jak pod koniec sezonu będziecie mieli 40 pkt, to i tak będzie dobrze.
Byłem wśród tej patologii . Zgadzam się w 100%, Lechia nic nie grała w tym meczu, więc wynik niesprawiedliwy. Jednak PZPN zrobił swoje. ;/Leniwy (Mati) pisze:ja byłem na derbach. dramat. 88minuta 2:0, 97 2:2, a lechia cały mecz nic nie grała. potem stypa. za to fajne wejście pod stadion miała tczewska patologia.
Tylko , że jest różnica być gościem i niszczyć komuś stadion a pokazać debilizm i samemu swój niszczyć. Obie postawy ssą i tyla , ale prędzej myślałem , że Legioniści rozpierdolą stadion niż grzeczni kibice Lecha .....Kalesoner pisze:a jak rozwalili go kibice z Bydgoszczy to było ok?gokish pisze:buuuu dziękujemy wieś kibicom z wielkopolski która nam stadion rozpierdoliła ....
btw. piękna Legia, sami zagranicznicy i murzyni...
heh, zwałe wczoraj miałem. Lech, Real przegrali, szkoda pisać w ogóle.
Ahh a o do niszczenia stadionu to powiem tylko tyle, że żal mi takich ludzi... Poziom inteligencji poniżej zera :/
heh, zwałe wczoraj miałem. Lech, Real przegrali, szkoda pisać w ogóle.
Ahh a o do niszczenia stadionu to powiem tylko tyle, że żal mi takich ludzi... Poziom inteligencji poniżej zera :/
Ostatnio zmieniony 4 maja 2011, o 21:08 przez Piotras, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrza przy stole... (Piotras, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nazwy własne pisze się z wielkiej litery)
Cała organizacja wczorajszego meczu była zabawna. Na ten stadion można było wszystko wnieść. Szkoda, że Lech nie pokazał oprawy. Całość miazga, 24h na nogach ale warto było.
Puchar jest nasz, ten puchar do nas należy! Nie damy nikomu, nikomu nie damy, ten puchar do Legii należy!
Co do Polonii nie będę się wypowiadał bo każdy wie jak to wygląda na dzisiejszy dzień (chociaż trzeba niestety przyznać, że trochę się ruszyło).
Cała organizacja wczorajszego meczu była zabawna. Na ten stadion można było wszystko wnieść. Szkoda, że Lech nie pokazał oprawy. Całość miazga, 24h na nogach ale warto było.
Puchar jest nasz, ten puchar do nas należy! Nie damy nikomu, nikomu nie damy, ten puchar do Legii należy!
Co do Polonii nie będę się wypowiadał bo każdy wie jak to wygląda na dzisiejszy dzień (chociaż trzeba niestety przyznać, że trochę się ruszyło).
Lenart pisze:Kaleson i tak nic nie przebije tego ze legia sciagnela nie tego murzyna co chciala;)
Zamień wojciechowski na Miklas i masz odpowiedź.Lenart pisze:Stary to nie nasza wina ze Wojciechowski to kretyn...
Poprawnie Legia pisze się z wielkiej litery, zresztą tak jak Wojciechowski ale w tym drugim przypadku dopuszczam większą dowolność