![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
Moderator: Ziemko
Re: Ciekawostki odnosnie zasad lizakow
niby jak? Ale to na moją korzyść ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Klop ma troche wiecej ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jednak z doswiadczenia wiem, ze jak sie uzyje terenu to nawet grajac z imperium czy krasiami - engine moze dojsc - szczegolnie teraz w dobie magii life i atrybutu.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jednak z doswiadczenia wiem, ze jak sie uzyje terenu to nawet grajac z imperium czy krasiami - engine moze dojsc - szczegolnie teraz w dobie magii life i atrybutu.
Przecież Ty grasz na ShadowZiemko pisze:Klop ma troche wiecej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale dalej schować się możezembol pisze:Przecież Ty grasz na ShadowZiemko pisze:Klop ma troche wiecej
Jednak z doswiadczenia wiem, ze jak sie uzyje terenu to nawet grajac z imperium czy krasiami - engine moze dojsc - szczegolnie teraz w dobie magii life i atrybutu.to co tu z atrybutem wyjeżdżasz!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mam 5 rozpisek na euro i testuje kazda z nich, wiekszosc jest na lifie.
woolfik pisze:Generałowi lepiej dać coś zeby dłużej przeżył, czy jakąś broń do dobrego uderzenia? (saurus biegacz)
w 7 i 8ed nie ma pojecia saurus biegacz
Według mnie lizaki bez slanna to już nie to samo. Chodzi pod wzgłedem klimatycznym można go saurusem na karnozaurze.
P.S chodzi mu o pieszego saurusa weterana. (chyba)
P.S chodzi mu o pieszego saurusa weterana. (chyba)
Ostatnio zmieniony 9 mar 2011, o 17:04 przez Rogal700, łącznie zmieniany 1 raz.
WoCH W.19/R.9/P.7
Razem:35
Razem:35
W 8 jestZiemko pisze:woolfik pisze:Generałowi lepiej dać coś zeby dłużej przeżył, czy jakąś broń do dobrego uderzenia? (saurus biegacz)
w 7 i 8ed nie ma pojecia saurus biegacz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Generalnie armia jaszczurek bez slaana z battlowego tyranozaura staje się poczciwą jaszczurką zwinką.