Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ja mówię że stajesz się forumowym przystojniakiem-szeryfem :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Fanatyk pisze:Ja mówię że stajesz się forumowym przystojniakiem-szeryfem :wink:
Jeszcze trochę zarostu mu brakuje.
Ale zmiana jest bardzo pozytywna :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

E, wyglądasz o wiele bardziej bucowato :P
Zapuszczaj z powrotem ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

b_sk , jak zobaczyłem avka to pomyślałem, że jakiś nowy forumowicz :P , a jak przeczytałem nick to szok :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Jestem z siebie dumna.

Szukając jakichś lajtowych fotek BDSM ze sobą w roli głównej na starym adresie mailowym [śliniących się zboczuchów informuję, że to nic ciekawego, jedna z fotek nawet trafiła niegdyś na forum] natrafiłam na 18 nowych wiadomości, będących w 17 przypadkach spamem z WP [czy już wiecie, czemu przeszłam na dżimejla?]. Niestety, jedna z tych wiadomości okazała się wiadomością od skądinąd sympatycznej kobiety, nauczającej mnie filozofii języka, a traktowała o rozkładzie prac przymusowych na najbliższe zajęcia, w którym to rozkładzie NIE zostałam wymieniona.

Pokonawszy antyspołeczną i antygermanistyczną, właściwą zatem samej sobie postawę, postanowiłam nie olać faktu otrzymania wiadomości, a wręcz odpisać z pytaniem, co ja mam na ten piątek zrobić.

Tym sposobem przekonałam się, że jestem bardziej Niezwykła, niż sądziłam.

No i przynajmniej będę mieć co robić w czwartkowy wieczór :mrgreen:

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

No ja nie wiem czemu tak narzekasz na poczte WP... Zawsze w ramach odstresowywania wchodzę na moje stare konto na WP i z mety kasuje wszystkie mejle. To jest takie... oczyszczające :D Prawdziwe katharsis :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Die for Emperor pisze:No ja nie wiem czemu tak narzekasz na poczte WP... Zawsze w ramach odstresowywania wchodzę na moje stare konto na WP i z mety kasuje wszystkie mejle. To jest takie... oczyszczające :D Prawdziwe katharsis :wink:
Wiesz co, w pokoju mogę mieć bajzel , w torbie mogę nosić wszystko, co kiedykolwiek raz tam wylądowało [i noszę] ale na kompie to lubię mieć porządek.

W ramach katharsis zaś mogę nos wytrzeć :D

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Jako katharsis polecam coś na przeczyszczenie :wink: Wycieranie nosa grozi obtarciami. A bajzel jest zawsze cool. To taka forma porządku tylko nieuporządkowanego :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Die for Emperor pisze:Jako katharsis polecam coś na przeczyszczenie :wink:
O nie, nie chcę być seksualnym obiektem zainteresowań Kermita ;)
Die for Emperor pisze:Wycieranie nosa grozi obtarciami.
My, alergicy, wiemy o tym niestety :(
Die for Emperor pisze:A bajzel jest zawsze cool. To taka forma porządku tylko nieuporządkowanego :D
Cywilizacja z mojej szafy się zgodzi :)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

\:D/ \:D/ \:D/
Po pol roku, zupelnie niechcacy, znalazlem brakujacy mieczyk do swojej figurki z warmachine! Good things come to those who wait :D

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Czyli tzw. 'szukajcie a znajdziecie' lub 'olejcie a i tak się znajdzie w czasie sprzątania' :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Die for Emperor pisze:Czyli tzw. 'szukajcie a znajdziecie' lub 'olejcie a i tak się znajdzie w czasie sprzątania' :wink:
Ja tak mam.
Hak suszył mi głowę z pół roku, żebym oddała mu łeb jakiegoś chaośnika ze starodawnej edycji, a ostatecznie i tak znalazłam dopiero przed świętami.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Die for Emperor pisze:Czyli tzw. 'szukajcie a znajdziecie' lub 'olejcie a i tak się znajdzie w czasie sprzątania' :wink:
Troche niefajna zasada jak się szuka paszportu na 15 minut przed czasem kiedy trzeba wyjechać z domu żeby zdążyć na samolot :lol2:

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Wtedy pozostaje 'módl się aby TO się znalazło albo przebookuj bilety' :D
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

na 3h przed lotem? Wątpię żeby mi pozwolili :lol2: Wtedy to po prostu kupuje nowy bilet raczej :wink:

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Na 3h przed lotem z zagubionym biletem to już tylko płacz i zgrzytanie kłów :D
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

3 10 to Yuma - jesli ktos mial watpliwosci czy warto poswiecic swoj czas na ten film to ja szczerze mowie, ze tak. Jeden z najlepszych obrazow jakie w tym roku widzialem.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

A ja dzisiaj kupiłem sobie "Ostatnie Życzenie" Sapkowskiego (wciąga :wink: ), Pitbulla (I serie serialu, polecam ale o tym za chwilę) i płytkę R.E.M. The Best of IN TIME 1988-2003.

O ile Sapkowskiego muszę w całości przerobić żeby mieć zdanie o jego twórczości (jedyne co czytałem kiedyś jego to na obozie żeglarskim kiedyś dawno temu jakaś opowiastkę gdzie była baba co karmiła koty pasztetową ze szkłem - nie pomnę tytułu...) i płytke R.E.M. trzeba samemu posłuchać (dla mnie zapowiada się fajne malowanie przy fajnej muzyce) to Pitbulla muszę polecić. Obejrzałem na razie trzy odcinki ale to mi wystarczy żeby powiedzieć że to jeden z lepszych seriali z typu kryminalne jakie mieliśmy od ładnych paru lat.

Odwróceni są dosyć fajni, chociaż za krótcy (7/10).
SFORA a potem Fałszerze: Powrót Sfory są też nieźli ale po pierwsze Pazura młodszy jako prokurator strasznie źle wygląda, niektóre wątki ostro naciągane no i dosyć szybkie i bezbolesne zakończenie, do tego z możliwą trzecią serią z kolegą Żmijewskim jako kolejnym z gangu. Ogólnie to (5/10).

Oficerowie - mam na DVD ale nigdy nie jestem tak zdesperowany żeby do nich wrócić - dziwna fabuła plus starszy Pazura - dziękuję, postoję (3/10).

Ekstradycja - bez słów - the best of the best of the best Sir. Świetny scenariusz, świetni aktorzy i Marek Kondrat jako główny aktor - (8,5/10)

A Kryminalni z TVNu? Cóż, fajni ale brakuje im jaja i klimatu. Trochę lepiej dopracowane i jakaś śmierć wśród głównej grupy i robi się ciekawsze :wink: (6/10 za Schejbalową).

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fanatyk pisze:i płytkę R.E.M. The Best of IN TIME 1988-2003.
Posiadam, jak zresztą wszystkie płyty tego zespołu :mrgreen:
+ :)
Fanatyk pisze:A Kryminalni z TVNu? Cóż, fajni ale brakuje im jaja i klimatu. Trochę lepiej dopracowane i jakaś śmierć wśród głównej grupy i robi się ciekawsze :wink: (6/10 za Schejbalową).
Kryminalni byli fajni na początku, dopóki to byli "Kryminalni" a nie "Kryminalni i ich pasjonujące życie prywatne". Dla mnie to już coś między telenowelą a serialem kryminalnym. Wiem, że i na jedno, i na drugie jest spore zapotrzebowanie, ale połączenie nie wyszło.

Za to my z Hakiem obejrzeliśmy sobie wczoraj "Upadek" [Falling Down, nie Untergang ;)].
Okazał się on jednym z najlepszych filmów jakie widzieliśmy.
Po prostu - 10/10.

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Z Michaelem Douglasem?

Zablokowany