Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Diablo III

Post autor: Ziemko »

Drop jest przesrogi. Wczoraj na glebokiej z bossa poszly mi 4 legendy :shock: :shock: :shock: :shock:
Skonczylismy wczoraj z kumplami na 24 glebokiej i chyba to na razie moj gorny limit - bo dpsa i tankowatosci nie starcza, choc nie wiem jakby bylo jakbym sam gral.

Generalnie patch totalnie in plus, zobaczymy kiedy mi sie znudz 8)

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Post autor: Święty »

Cisnąłem wczoraj 26 głęboką solo. Wyrobiłbym się w czasie tyle że mapa okazała się jedną wielką pętlą przez co czas straciłem niepotrzebnie... Ziemko daj battle-taga to może coś się zagra czasami razem ;) Ale drop srogi to prawda :D
Ostatnio zmieniony 4 wrz 2014, o 12:15 przez Święty, łącznie zmieniany 2 razy.
Grolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ziemko#1255, ja zawsze chetny, popoludnie pewnie zrobie kilka runow.

No od mapy duzo zalezy, my dostalismy w 24, 3 poziomy kanalow...

Jak dostaje sie cmentarz czy wiezienie to idzie szybciutko :)

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Niektóre mapki są strasznie słabe wczoraj ledwo zrobiłem 24 z buffem +40% do poruszania się i z wędrówką. Problemem nie jest tu dps tylko wyludnione obszary i nawrotki z martwych korytarzy. chyba coś zmienili z dropem bo bardzo często wypada mi coś do WD a wcześniej mimo smartdropu nie było tak dobrze :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

A mieliście już krainę goblinów?
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.ab

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Święty pisze:A mieliście już krainę goblinów?
Też nope. :P

Jakby co, mój battle tag: Iskander#2917
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Czekam na duzego gobosa :D Podobno tyle kasy z niego jest, ze ulalalla. W ogole zauwazyliscie, ze duzo wiecej kasy dropi na zwyklych riftach?

Zaklinacz ja nie wiem jak Ty od poniedzialku tylko 3-4 legendy. Ja tyle z jednego deep runa miewalem :D ( wczoraj prawie perc wigor boga gromow dostalem, a gram na lighting monku :)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Ziemko pisze:Czekam na duzego gobosa :D Podobno tyle kasy z niego jest, ze ulalalla. W ogole zauwazyliscie, ze duzo wiecej kasy dropi na zwyklych riftach?

Zaklinacz ja nie wiem jak Ty od poniedzialku tylko 3-4 legendy. Ja tyle z jednego deep runa miewalem :D ( wczoraj prawie perc wigor boga gromow dostalem, a gram na lighting monku :)
Nie, nie. Legend leci dużo, szkoda tylko że są to crapy, które na dodatek wypadają w ilościach hurtowych. Np. trzecie Spodnie Magika od Kadali (od wczoraj) czy 3 lub 4 raz setowe rękawice IK. :lol2:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wiesz jak masz dobry gear to ciezki Ci cos lepszego wydropic po prostu :)

JA zmienilem w 3 dni: pancerz, spodnie, amu , 2xringi, pas, tarcze :)

Kamil.Sz
Falubaz

Post autor: Kamil.Sz »

Miałem raz, pierwszego dnia.
Grałem na T3 znalazłem: 25kk golda, 3 legendy i ok. 10 cesarskich klejnotów.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."

Awatar użytkownika
Święty
Chuck Norris

Z bossa na głębokim leci mi średnio 3-4 legendy. Dzisiaj z drugim dh robiłem głębokiego rifta poziom 31...tam już nie ma miejsca na błędy :P
Kamil.Sz pisze:
Miałem raz, pierwszego dnia.
Grałem na T3 znalazłem: 25kk golda, 3 legendy i ok. 10 cesarskich klejnotów.
Ja tylko na testowym na T6...koło 270kk golda, legend koło 10 a gemów nie liczyłem :P

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

A my z kolegami gramy na PS3 w czterech :D
W środę pocisnęliśmy Asmodana. Ten jego atak "czarnych dziur" nawet nie zdążył się do 1/3 telewizora rozplenić... Wpadliśmy, nastukaliśmy i podziękowaliśmy. Teraz Diablo...
Skład drużyny - barbarzyńska laseczka, czarodziejka, łowca, mnich. Jak gramy: barbarzyńca leci z tym takim szałem i co sie kręci po polu bitwy, mnich przyciąga i rzuca dzwony, czarodziejka odpala laser, a łowca szyje z karabinu maszynowego...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

BOGINS pisze:A my z kolegami gramy na PS3 w czterech :D
W środę pocisnęliśmy Asmodana. Ten jego atak "czarnych dziur" nawet nie zdążył się do 1/3 telewizora rozplenić... Wpadliśmy, nastukaliśmy i podziękowaliśmy. Teraz Diablo...
Skład drużyny - barbarzyńska laseczka, czarodziejka, łowca, mnich. Jak gramy: barbarzyńca leci z tym takim szałem i co sie kręci po polu bitwy, mnich przyciąga i rzuca dzwony, czarodziejka odpala laser, a łowca szyje z karabinu maszynowego...

Nie wiem jak to mam skomentowac - super cpt obvious czy wooooooooooooooooooooooow :mrgreen:

Patch po raz kolejny pokazuje jaki jest swietny, wczoraj zmienilem buciki i pierscien na monku i przy okazji znalazlem pradziada dla crusa :)

Dzisiaj chyba crusem pogram, bo patrze na jego gear i rece zalamuje ( a ponad 800k dmga i tak ma ;)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie wiem, czy nie zrobili czegoś z dropem - wczoraj grałem troszkę i na 6 głębokich szczelin za każdym razem dropił mi ten sam klejnot i tylko 1 legenda...

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

smiejagreg pisze:Nie wiem, czy nie zrobili czegoś z dropem - wczoraj grałem troszkę i na 6 głębokich szczelin za każdym razem dropił mi ten sam klejnot i tylko 1 legenda...
To jest chyba nie możliwe bo według zapowiedzi strażnik nie dropi klejnotów które już mamy - ja na po za sezonem wydropiłem wszystkie klejnoty bez powtórki, na sezonie mam narazie 7 i ani razu mi nie poszła powtórka

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kozioł pisze:
smiejagreg pisze:Nie wiem, czy nie zrobili czegoś z dropem - wczoraj grałem troszkę i na 6 głębokich szczelin za każdym razem dropił mi ten sam klejnot i tylko 1 legenda...
To jest chyba nie możliwe bo według zapowiedzi strażnik nie dropi klejnotów które już mamy - ja na po za sezonem wydropiłem wszystkie klejnoty bez powtórki, na sezonie mam narazie 7 i ani razu mi nie poszła powtórka
Masz rację, z tym, że ja za każdym razie sprzedawałem ten klejnot :mrgreen: . Chodzi mi bardziej o ilość legend - przed paroma dniami wypadało ich po kilka. Obecnie po 1 ...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Mi tez powtorki nie dropia - troche szkoda, bo nie mozna takich samych klejnotow dac innym postaciom :/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Ziemko pisze:Mi tez powtorki nie dropia - troche szkoda, bo nie mozna takich samych klejnotow dac innym postaciom :/
Otóż chyba się mylicie :wink: . Właśnie zacząłem grę krzyżowcem i wypadł mi klejnot Egzekutor - ten co towarzyszącym postaciom daje buffa. Już mam taki klejnot w amulecie szamana. Chyba pojawiają się takie klejnoty zatem. Warunek - poprzedni musi być już wprawiony. Tak to chyba wygląda...

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Ziemko pisze:
BOGINS pisze:A my z kolegami gramy na PS3 w czterech :D
.
Nie wiem jak to mam skomentowac - super cpt obvious czy wooooooooooooooooooooooow :mrgreen:
My jeszcze nie mamy dodatku, ale chyba trzeba będzie się złożyć. W sumie kolega ma urodziny. Jeśli pamiętasz Ziemko Yarmę - to u niego gramy (wejdź na fejsa Tomasz Jarmoliński). Najpierw w Warhammera, a później do niego na plansze. Jakoś 3 tygodnie temu widziałem u niego właśnie Diablo na półce no i gadamy gadamy i wpadłem na pomysł, że za miast pykać w Arkham Horror, czy Battlestar galactica tudzież Chaos in the old world, to może w Diablo...gadka szmatka no i ciśniemy :D 30 levele...
A że prócz niego to pozostali gracze do tej pory z PS3 nei mieli nic do czynienia to zawsze zabawnie jest... no i wiadomo - czterech chłopa 30-40 lat plus a do tego %%%%%%% mega spotkanie.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Po raz pierwszy w Głębokim Rifcie (lev.9) nie wypadła mi żadna legenda ani klejnot :shock: :cry:

ODPOWIEDZ