Dyskusja o balancing patchu
Moderator: Barbarossa
Widzisz, już parę osób łyknęło bez oblizywania, a nie minęła nawet godzina od mojego posta. Czyli nie taka marna.bless pisze:Marna prowokacja. Ale widze, ze niektorzy podłapali...Tomash pisze:Dobra, to skoro drzwi otwarte do ugrywalnienia i rozwinięcia funu, co powiecie na odkręcenie co GW zepsuło chaosowi, czyli możliwość mieszania armii?![]()

Jeśli nie budzi to u Was niepokoju, to naprawdę zazdroszczę stoicyzmu i bezstresowości. Wygląda na to, że niedługo BP będzie potrzebowało dużo nowych moderatorów

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Łyknęło, wypiło czy smarknęło - nieważne.Tomash pisze:Widzisz, już parę osób łyknęło bez oblizywania, a nie minęła nawet godzina od mojego posta. Czyli nie taka marna.bless pisze:Marna prowokacja. Ale widze, ze niektorzy podłapali...Tomash pisze:Dobra, to skoro drzwi otwarte do ugrywalnienia i rozwinięcia funu, co powiecie na odkręcenie co GW zepsuło chaosowi, czyli możliwość mieszania armii?![]()
![]()
Jeśli nie budzi to u Was niepokoju, to naprawdę zazdroszczę stoicyzmu i bezstresowości. Wygląda na to, że niedługo BP będzie potrzebowało dużo nowych moderatorów
Ale skoro zmiany zaglądaj już w najbardziej intymne sfery armii to na prawdę nie ma nic złego w stworzeniu nowej. A właściwie przywróceniu starej.
Nowy Chaos to gęste rzygi i ciężko o przykład armii którą gra się bardziej chałowo.
Marna w sensie intencji. Niecnych.Tomash pisze: Widzisz, już parę osób łyknęło bez oblizywania, a nie minęła nawet godzina od mojego posta. Czyli nie taka marna.![]()

We mnie budzi, choc spodziewałem sie tego. Nie jest to jednak straszne dopoki LS bedzie umiala odrozniac ziarno od plew.Tomash pisze: Jeśli nie budzi to u Was niepokoju, to naprawdę zazdroszczę stoicyzmu i bezstresowości. Wygląda na to, że niedługo BP będzie potrzebowało dużo nowych moderatorów![]()
Gówno prawdaBOGINS pisze:Cahłowo sie nie da, tyle że wszyscy pamiętają rozgraniczenie bóstw, a to co teraz zrobili to masakra... po cholerę? Mogli od razu powiedzieć że Slaanesh wych..ał resztę Bogów i jest teraz papciem wszystkich
Na oddziałach tylko mark tzeentcha jest nieporozumieniem, chyba, że na oddziale z blasted bannerem. Knighci kornowi są. Knightów nurgle`a sam wystawiam. Slaanesh wystawia się bo jest tani.
A Ty bogins siedź cicho, bo jak Ci monogodową armię demonów każą złożyć to do 8 ed. nie będziesz na żadnym turnieju

Release the Przemcio!
Trikk Chaos jest pięny tylko ten heros lhorna w regonie nurgla z przedmiotem slanesha a banerem tzeentcha... tylko to:P reszta jest spoko
!
Ja gram na monogodowej armii ja kto ładnie ująłeś. Ale niestety sam tzeentch jest średni i testuję wuja samo gó...no
.

Ja gram na monogodowej armii ja kto ładnie ująłeś. Ale niestety sam tzeentch jest średni i testuję wuja samo gó...no

To jest przegięte, czy nieklimatyczne?BOGINS pisze:Trikk Chaos jest pięny tylko ten heros lhorna w regonie nurgla z przedmiotem slanesha a banerem tzeentcha... tylko to:P reszta jest spoko!
Ja gram na monogodowej armii ja kto ładnie ująłeś. Ale niestety sam tzeentch jest średni i testuję wuja samo gó...no.
Bo chyba BP+R zajmuje się przegiętym, a to przegięte nie jest
Release the Przemcio!
Hehehe, a to bylby niezby ubaw. Zupelnie jak przy partiach politycznych. Post na forum OnG: "po wybraniu mnie do LS bedę forsował: zmiany animozji, potanienie wszystkich oddzialow o 20% zaokraglajac w dol"Jankiel pisze:Święta są, mozecie sobie marzyć.
Musicie poczekać do następnych wyborów na LS i wybrać sobie tych, co obiecają najbardziej dopakować Waszą armię.
na forum skavenow: "skaveny beda mialy zasade specjalna armii: proximity"
na forum chaosiarzy: "chaos moze brac jednostki demonow core jako special, special jako rare, rare jako dwa rare"
na forum imperium: "uwolnię czołgi!"
na forum krasnali: "zmissfireowane kowadlo nie bedzie sie psulo na malej runie!"
niezle jajca by byly

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Podoba mi się to z chaosem: kawa, do, psy, furie i demonetki konnekarlee pisze:Hehehe, a to bylby niezby ubaw. Zupelnie jak przy partiach politycznych. Post na forum OnG: "po wybraniu mnie do LS bedę forsował: zmiany animozji, potanienie wszystkich oddzialow o 20% zaokraglajac w dol"Jankiel pisze:Święta są, mozecie sobie marzyć.
Musicie poczekać do następnych wyborów na LS i wybrać sobie tych, co obiecają najbardziej dopakować Waszą armię.
na forum skavenow: "skaveny beda mialy zasade specjalna armii: proximity"
na forum chaosiarzy: "chaos moze brac jednostki demonow core jako special, special jako rare, rare jako dwa rare"
na forum imperium: "uwolnię czołgi!"
na forum krasnali: "zmissfireowane kowadlo nie bedzie sie psulo na malej runie!"
niezle jajca by bylyA tak swoja droga to taka moglaby byc kolej rzeczy "ugrywalnienia armii"...

Ostatnio zmieniony 24 gru 2008, o 14:39 przez trikk, łącznie zmieniany 1 raz.
Obawiasz się że niektórzy forumowicze przemówią ludzkim głosem? 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny