Nowy WoCh
Moderator: JarekK
Re: Nowy WoCh
Witam
Ja mam pytanie, bo chyba czytałem inną Chaoticę niż autor Ab, czy dotyk wierzchowca Slannesha nie powoduje śpiączki? Czy to tylko jego język?
Już pomijając fakt że Norsmeni dostali takiego wywyższenia że mogą brać demoniczne wierzchowce....
P.S Scyla wygląda jak Diabeł z Filmu Pick of Destiny. Tylko mu gitarę dodać i na sztandarze "You are Fucked and now my cook You will suck" :/
Ja mam pytanie, bo chyba czytałem inną Chaoticę niż autor Ab, czy dotyk wierzchowca Slannesha nie powoduje śpiączki? Czy to tylko jego język?
Już pomijając fakt że Norsmeni dostali takiego wywyższenia że mogą brać demoniczne wierzchowce....
P.S Scyla wygląda jak Diabeł z Filmu Pick of Destiny. Tylko mu gitarę dodać i na sztandarze "You are Fucked and now my cook You will suck" :/
Scyla brzydka w opór, za to valkia bardzo mi się podoba, jednak trzeba by spojrzeć na nią z bliska. Jugger kawaleria też spoko, pewnie mało kto to kupi i skonwertuje z demonów i knightów sobie. Ci soulhunterzy też nie wyglądają okropnie, sam jeździec ma fajny model, ładna tarcza i fajne pejczyki, jednak mount wygląda średnio, trochę zbyt rozjebany we wszystkie strony, ale pewnie tutaj też sobie poradzimy i skonwertujemy, choć tych to bym jeszcze kupił.
Statystyki wyglądają nieźle, zobaczymy czy to będzie fenzy czy coś innego. Mają mr1, też fajnie, sztandar można dać ładny, zapowiada się niezła jednostka. Szczególnie że będzie to coś szybkiego i z przytupem w końcu (stompy/impacty?). A nie w kółko coś co może tylko i wyłącznie siekać.
Btw Ci soulhunterzy wydająsię być stworzeni do zjadania odginaczek/śmietnika.
Statystyki wyglądają nieźle, zobaczymy czy to będzie fenzy czy coś innego. Mają mr1, też fajnie, sztandar można dać ładny, zapowiada się niezła jednostka. Szczególnie że będzie to coś szybkiego i z przytupem w końcu (stompy/impacty?). A nie w kółko coś co może tylko i wyłącznie siekać.
Btw Ci soulhunterzy wydająsię być stworzeni do zjadania odginaczek/śmietnika.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Si senior. Myślę, że w walce z innymi przeciwnikami Juggery będą wypadały lepiej niż Demiśki. IMO ich przewagi w statsach będą tam miały istotne znaczenie.Laik pisze:@Dębek
Czyli są nieco do przodu, jednak to wyrównana walka.
Np. walka z WL gdzie demiśki są lepiej trafiane i lepiej ranione, a ich ogólnie lepsza Inicjatywa i AP nie mają większego znaczenia. Albo walka z crypt horrorami z analogicznych przyczyn.
To co mnie jednak "martwi" (bo tak na serio to cieszy

Ostatnio zmieniony 24 paź 2012, o 14:17 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Chuck Norris
warseer podaje że molochy są rareAzgaroth pisze:Pewnie special tak samo jak demisie.Bizim pisze:W jakim slocie? będą rycerze na jurkach?
a strusie special
post #1031
http://www.warseer.com/forums/showthrea ... -II/page52
w takim razie w rare będzie ciasno

600 pkt do wykorzystania...
300 na shriny zostaje 300 co starczy na 4 juggery.... bo z muzyka raczej nie będzie można zrezygnować... a i sztandar się przyda choćby +1 ld dla kontroli frenzy... ewentualnie można na markach przyoszczędzić ale to ryzyko...
300 na shriny zostaje 300 co starczy na 4 juggery.... bo z muzyka raczej nie będzie można zrezygnować... a i sztandar się przyda choćby +1 ld dla kontroli frenzy... ewentualnie można na markach przyoszczędzić ale to ryzyko...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Hmmmm 600 pkt. Idealnie 6x Jugg i 2x Shrine dajesz im +1T i nagle robi się ciekawie... a jak wrzucisz +1S lub +1A robi się masakra:)
a na WL jest Treasonka... po 1 już spokojnie można w nich wjeżdżać
a na WL jest Treasonka... po 1 już spokojnie można w nich wjeżdżać
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
A może nowe euro będzie na 2500 ? Wtedy 2xszrajn i jakiś klepacz na juggu w 5 juggów ?Durin pisze:600 pkt do wykorzystania...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
-
- Chuck Norris
na warseer piszą że dzięki shrine mogą mieć AS 0+ ale nie siedzę w wochu i nie wiem czy to nie ściema
panowie czy ja dobrze słyszę że szrajny nadal mają mieć tą durną tabelkę w fazie strzelania z milionem przerzutów przez którą odechciewa się grać tą armią?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
uhm uhm tak tak. Niestety pewnie zmienia nam tabelke z nowym bookiem albo z niej zrezygnuja.loko pisze:panowie czy ja dobrze słyszę że szrajny nadal mają mieć tą durną tabelkę w fazie strzelania z milionem przerzutów przez którą odechciewa się grać tą armią?
może jugery zostaną zamienione w rozpach za chosenów jeśli wchodzą dwa szrajny plus favorka... do sava 1+ doliczmy ward 4+ i ten stuborn, któy moze się im bardzo przydawać.
Jeszcze staną się gorsi niż wybrańcy
Jeszcze staną się gorsi niż wybrańcy

Nigdy nie będą większym horrorem niż czołzeni. Imo mają frenzy. Gra na nich będzie wymagała magi pociskowej (tzeentch/fire?) i dużo fastów do ogarniania śmiecia. Serio to nie będzie gniotło jaj.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Na 100% będzie 2400Grolshek pisze: A może nowe euro będzie na 2500 ?

Co do przerzucania tabelki to mam nadzieję że wraz z wyjściem booka już tego nie będzie

Nowe modele - spoko mi się podobają, tylko shrine słaby, ale podejrzewam że jak to ktoś dobrze pomaluje to wyjdzie spoko - jak już pisał jeden z przedmówców

Zrób mi jeszcze raz dwa byki w jednym poście...

Wisła Kraków.