To na pewno ale zastanawiam się nad czarami 'snajperskimi" w których można trafić w konkretny model i niech nie daj boże trzeba będzie testować Ld i ktoś rypnie w pająka? Wychodzi chyba że wtedy kaput na miejscu.Dasieq pisze:Czyli co? nie korzystamy wtedy z ld ekipy na górze?katerek pisze:
Warto zwrócić uwagę że pająk nie ma statystki Ld!
Jak mamy to traktować?
Idzie nowe...
Moderator: Kołata
Re: Idzie nowe...
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
A czemu mamy nie testować na Ld załogi?
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
@katerek
- czary są dokładnie takie jak opisano.
- czy randomizowanie ostrząłu herda jest takie samo jak było? Jak to będzie wyglądać gdy na 10 skład będzie jeden squig. Czy jest wyjasnione czy oddział który stracił wszystkie squigi też wybucha?
- Czy Orc Boyz startuję tylko z LA? Czy może dali im tarcze?
- czy pod Klątwą Żłego Księżyca i pod stopą gorki działa normlanie Look out sir! ?
Co myślicie o orczej magii, czy dla dwóch b.dobrych czarów warto brać dużego orczego szamana. Moim zdaniem goblińska generalnie bardziej uniwersalna.
- czary są dokładnie takie jak opisano.
- czy randomizowanie ostrząłu herda jest takie samo jak było? Jak to będzie wyglądać gdy na 10 skład będzie jeden squig. Czy jest wyjasnione czy oddział który stracił wszystkie squigi też wybucha?
- Czy Orc Boyz startuję tylko z LA? Czy może dali im tarcze?
- czy pod Klątwą Żłego Księżyca i pod stopą gorki działa normlanie Look out sir! ?
Co myślicie o orczej magii, czy dla dwóch b.dobrych czarów warto brać dużego orczego szamana. Moim zdaniem goblińska generalnie bardziej uniwersalna.
@DaBossa squigi w ostrzale 1-4 pomidor, 5-6goblin. Tak, wyjaśnione jest że wybuchają gdy jednostka spanikowała lub pozostały przy życiu tylko pomidory
Ostatnio zmieniony 1 mar 2011, o 20:03 przez katerek, łącznie zmieniany 1 raz.
@katerek, coś takiego to piractwo pierwszego sortu... Jest tu jakiś mod?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Wielki dzięki, widzę, że olbrzym dalej ma determinacje, bo ktoś puścił plotę, że ją miał stracić, chociaż tyle dobrze.
Ogólnie to już prawie można z tego rozpy robić.
Myth, już nie przesadzaj, większość i tak kupi booka, tylko chcemy wcześniej wiedzieć informacje na temat orków.
Ogólnie to już prawie można z tego rozpy robić.
Myth, już nie przesadzaj, większość i tak kupi booka, tylko chcemy wcześniej wiedzieć informacje na temat orków.
Nie mam zamiaru się jakoś czepiać, po prostu ostrzegam, widziałem już bany fundowane za takie akcje, moderatorzy zazwyczaj to tępili ogniem i żelazem. Jakaś odrobina dobrego smaku i kultury musi być. Nikt się nie przyczepi, jeśli napiszesz coś w stylu "zapraszam na PW, mam dobre, orkowe x" Natomiast to co robisz, to z tego co wiem złamanie regulaminu forum. A cała sprawa z mojej strony to dobra radakaterek pisze:Myth a używasz może Army Buildera?Myth pisze:@katerek, coś takiego to piractwo pierwszego sortu... Jest tu jakiś mod?
a poza tym skąd wiesz co tam jest? też ściągnąłeś?
EOT
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
co to jest wild abandon u sobb?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
mogą używać dwóch broni, ale mają -1 do rzutu na trudny terenloko pisze:co to jest wild abandon u sobb?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
hehz tak jak mówiłem w pierwszym poście każdy link wisi tylko kilka dni, tym bardziej że już od soboty nie ma sensu robienia zdjęć także niebawem ten link też spadnie.Thomas pisze:ja Ciebie, katerek, jesteś u Pani...
podobniez sciaganie nie jest nielegalnekaterek pisze:Myth a używasz może Army Buildera?Myth pisze:@katerek, coś takiego to piractwo pierwszego sortu... Jest tu jakiś mod?
a poza tym skąd wiesz co tam jest? też ściągnąłeś?
nielegalne jest udostepnianie
a swoja droga-faktycznie bezpieczniej jest to jednak usunac.