BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Jak skoncze projekty (pewnie dzisiaj w nocy) to wezmę się za fotki.
pzdr!
Jagal
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Mercy!Gniewko pisze:Kalesoner pomylił mnie z Jagalem...teraz ten biedak zupełnie już nie będzie miał rzyci. Znaczy się życia. Życia.

Poza tym śmiem twierdzić, że nie jestem do Gniewka w ogóle podobny, nie tylko z wyglądu

Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

witam wszystkich
dziękuję za super turniej - zarówno organizatorom jak i moim przeciwnikom (tym nocnym i dziennym)
takie coś jest na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=TuCRxV4RWww
dziękuję za super turniej - zarówno organizatorom jak i moim przeciwnikom (tym nocnym i dziennym)
takie coś jest na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=TuCRxV4RWww
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Podobni jesteśmy wzrostem i posiadaną armią. Obaj mamy gotycką figurę. Tu podobieństwa się kończą, może jeszcze wliczając wspólne przynależenie do Kościoła Czcicieli Czosnku.
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
i mam nowy podpis xDGniewko pisze:
Gniewko pisze:
O nie, już nie odzobaczę ostatniego posta Gniewka , po co ja tu zaglądałem 

Haha 

Wisła Kraków.
Ku*wa ide zgolić brodę. 

Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Jakbys tak nie przedluzal i zagralibysmy wiecej niz 3 tury to byloby 20:0 dla mnieoczko pisze:
I. bitwa - Niltag i jego wampiry - duże crypt horrory, mortis, 2x6 Hex wraithów, zombiaki itp.
Ja zaczynałem, troch ę postrzelałem do crypt horrorów, wypuściłem dużą włócznię w mortisa, który nie zdał regeny, ale wbiłem tylko 2 rany. Ten model ustawiał przeciwn ikowi całą turę magii dając mu +6 do casta, co ciężko bylo mi zdispellować. niestety próba pozbycia się go się nie powiodła. W jego turze przejeżdża hexami przez jednych wildów ktorych ustawiłem ułamek cala za blisko. straciłem dwóch lub trzech, bo na szczęście stali w dwóch rzędach po 3 i połowa nie dojechała. w drugiej trze zaszarżowałem wildami na hexy i je posypałem, HOda poszła w drugie hexy - 10 strzałek, 8 hitow i 2 woundy - po prostu żal. . w bitwie działo się nie wiele ciekawego, skończyła się 14 - 6 w czym i tak mialem sporo szczęścia, bo przy kiepskich rzutach jakie miałem przez całą grę to i tak spoko wynik.

"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"