Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Co jak co ale nie chciałbym armii dla debili czy turlaczy, ale dla normalnych myślących ludzi
wierzę, że taka ta armia będzie - wymagająca, trudna w prowadzeniu, ale w rękach dobrego gracza zabójcza. No i że masa dzieciarni jak się na nią rzuci to dla figurek a nie dla 2óch czołgów i altara, wygiętych w kosmos demonów czy nieśmiertelnych kloców BK.

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Corvus Albus
- Kretozord
Oby oby
ja masakry do 0 mam już za sobą i chyba wygląda na to, że klimat dla mnie liczy się bardziej
Chciałbym zobaczyć projekty chociaż jakieś arty tego korsarza O_o

Chciałbym zobaczyć projekty chociaż jakieś arty tego korsarza O_o

- Corvus Albus
- Kretozord
Znając życie nie będzie opcji
a może tak: kiedy będą dostępne na necie jakieś Sneak Peek z Dark Elves? 

- Corvus Albus
- Kretozord
O_O ja chcę fotkę
królestwo za fotkę AB 

proponuje symbolicznie spalić starego AB na pierwszym masterze po premierze nowej edycji DE 

"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
- Corvus Albus
- Kretozord
@ KreoL
HAHA albo zrobić takie oczka jak Twój avatar i błagać Szamana xD
@ Ritchie
Broń boże XD ja swojego nie spalę
przecież to świętość choćby nie wiadomo jak słabe było
przecież to DE 
HAHA albo zrobić takie oczka jak Twój avatar i błagać Szamana xD
@ Ritchie
Broń boże XD ja swojego nie spalę

sęk w tym, że Szaman nie odpowie na żadne z takich pytań, bo nie możeBlasz pisze:Czytałem, czytałem. Ty także możesz spojrzeć co było pisane
Tego o co pytam nie było.

Blasz pisze:Yudokuno Twoja reakcja jako modera jest chyba nieadekwatna.
Nie rozśmieszajcie mnie. Zwłaszcza GarGGarG pisze:Yudokuno jak go zamkniesz to powstanie następny wiedz nie widze sensu w tym.

I przestańcie tak spamować, bo naprawdę Wam ten temat zamknę.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

wredna witchko nie zlosc sie
co ci przeszkadza ze ludzie sobie smaruja posty? prawie kazdy z napisanych ma jakis sens i cos wnosi do rozmowy wiec nie zazwal bym tego bezsensownym spamem a tylko gdy taki ma miejsce powinno sie zamykac topiki. Przynajmniej cos sie dzieje na naszym forum a nie jak np w lizakach cisza jak makiem zasial

co ci przeszkadza ze ludzie sobie smaruja posty? prawie kazdy z napisanych ma jakis sens i cos wnosi do rozmowy wiec nie zazwal bym tego bezsensownym spamem a tylko gdy taki ma miejsce powinno sie zamykac topiki. Przynajmniej cos sie dzieje na naszym forum a nie jak np w lizakach cisza jak makiem zasial

Przyznać się, kto robi sobie jaja z poważnych użytkowników forum ? ;PPitagoras pisze:korsarze z zasadą minersów? spoko, mi sie podoba. mnie też zasady nie obchodzą w ąz tak dużym sopniu, aczkolwiek kiedy zasady bedą bardziej mordercze to figsy na stole bedą jeszcze lepiej wygladać, ckoć i tak jest to ideał
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2008, o 10:06 przez Ritchie, łącznie zmieniany 1 raz.