Slaneshowiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Slaneshowiec
Jakiś czas temu se cuś takiego zrobiłem. W sumie to jeszcze nieskończony, bo na podstawkę pójdzie trawka i jakieś roślinki, no ale to kiedy indziej.
W przyszłości mam zamiar zrobić jeszcze kilku takich.
Co o nim sądzicie?? Aha, w sumie to pomalowany był bardzo szybko;)
W przyszłości mam zamiar zrobić jeszcze kilku takich.
Co o nim sądzicie?? Aha, w sumie to pomalowany był bardzo szybko;)
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, o 15:22 przez loler, łącznie zmieniany 1 raz.
Kij tam z malowaniem - poza jest rewelacyjna, świetny balans "ciała"
Ale faktycznie, parę czarnych akcentów urozmaiciłoby tę figurkę, parę detali. Kolorów jej raczej nie trzeba, mi się podoba cały metalowy No i coś na podstawce, ale nie dawaj tam czasem takiej jaskrawej trawki!
Ale faktycznie, parę czarnych akcentów urozmaiciłoby tę figurkę, parę detali. Kolorów jej raczej nie trzeba, mi się podoba cały metalowy No i coś na podstawce, ale nie dawaj tam czasem takiej jaskrawej trawki!
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
Figurka świetna,tak jak powiedział sławol poza rewelka i te malowanie, no ale...
z tymi naramiennikami .
Domyślam sie oczywiście że z tak dużymi naramiennikami nie dało by się ustawić tak rąk , no ale może coś byś pokombinował z greenstaff-u?
z tymi naramiennikami .
Domyślam sie oczywiście że z tak dużymi naramiennikami nie dało by się ustawić tak rąk , no ale może coś byś pokombinował z greenstaff-u?
a nie czasem iron warior? bo na slanesha to chyba troche niebradzo...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Chciałem uzyskać dynamiczny, szybki model a zwykłe naramienniki były za duże i psuły mi ten efektz tymi naramiennikami .
Taką miałem wizję Niewiem czemu ale właśnie mniej więcej z czymś takim kojaży mi się slanesza nie czasem iron warior? bo na slanesha to chyba troche niebradzo...
shlanesh to pan przyjemnosci i bolu...
ale jak sie Tobie wyobraza to tylko Ty sam wiiesz
ale jak sie Tobie wyobraza to tylko Ty sam wiiesz
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
poza ładna ale widać ograniczenia tych figurek pod względem kształtowania... naramienniki, stopy...
czy oczka mu się świecą?:)
na medalionie coś by się przydało.. znaczek slaanesha?
bardzo przypomina mi jednego marina z CMON.. na GD był chyba nawet. jakaś inspiracja?;)
w malowaniu brakuje mu zaakcentowania gdzie się kończy złoty a zaczyna srebrny, bo zlewa się trochę w niektórych miejscach.
podstawka fajna:)
ogólnie dośc udany model, tylko malowaniu więcej czasu możnaby poświęcić i byłby wypas.
czy oczka mu się świecą?:)
na medalionie coś by się przydało.. znaczek slaanesha?
bardzo przypomina mi jednego marina z CMON.. na GD był chyba nawet. jakaś inspiracja?;)
w malowaniu brakuje mu zaakcentowania gdzie się kończy złoty a zaczyna srebrny, bo zlewa się trochę w niektórych miejscach.
podstawka fajna:)
ogólnie dośc udany model, tylko malowaniu więcej czasu możnaby poświęcić i byłby wypas.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Wcześniej nie chciało mi się go poprawiać, ale chyba go jednak przemaluje:)
Aczkolwiek szkoda, że nie widziałem go wcześniej to być może mojego lepiej bym zrobił, zaczerpnął jakiś pomysł
tak zrobięna medalionie coś by się przydało.. znaczek slaanesha?
No właśnie nie!:) Na innym forum też mi tak napisali i dali linka do niego. Po raz pierwszy zobaczyłem tego marina z GD dzisiaj więc pomysł był mójbardzo przypomina mi jednego marina z CMON.. na GD był chyba nawet. jakaś inspiracja?
Aczkolwiek szkoda, że nie widziałem go wcześniej to być może mojego lepiej bym zrobił, zaczerpnął jakiś pomysł
Kora z drzewaTeraz to jest spoxowy. Jak ci się udało znaleźć taki fajny kamyk? Smile
Chciałem podkreślić przynależność do slanesha... W sumie to teraz mi się bardziej podobaCo tu robi ten fiolet? Złoto było OK, brakuje czarnych akcentów/washów Smile A zbroja jest jeszcze lepsza, serio!
brakuje mu czegos na klacie... jakiegos symbolu czegokolwiek... ma tam pusta patelnie i szkoda to miejsce zmarnowac
a tak fajnie wyglada
a tak fajnie wyglada
Abandoned
Abandoned
Jak już napisałem jeszcze go trochę dopracuje , aczkolwiek mi się nie chce . szczególnie mi sie nie chce jak pomyśle, że takich jeszcze 9 musze zrobić
A właśnie. Macie jakieś pomysły jak zrobić blast mastery (duże bronie dźwiękowe)? Chce żeby cały odział był dość szybki i zwinny a ta broń w oryginale jest dość duża co może zepsuć pożądany przeze mnie efekt
A właśnie. Macie jakieś pomysły jak zrobić blast mastery (duże bronie dźwiękowe)? Chce żeby cały odział był dość szybki i zwinny a ta broń w oryginale jest dość duża co może zepsuć pożądany przeze mnie efekt
No niestety nie mogę wszystkich zadowolićPewnie loler, OK, ale mi nie pasuje i już Very Happy
pomysl nad taka bronia jak mial predator...
Abandoned
Abandoned
Teraz podoba mi się bardziej tylko taka jak bigpasiak napisał przydałoby się coś na tym czymś okrągłym, może znaczek slanesha ? Żeby było tak oryginalnie
Skałka fajna i cieszę się że napisałeś z czego to bo zawsze się zastanawiałem jak widziałem podobne prace
Naprawdę fajnie !
Skałka fajna i cieszę się że napisałeś z czego to bo zawsze się zastanawiałem jak widziałem podobne prace
Naprawdę fajnie !