Elfy trochę inaczej

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Torin
Wałkarz

Elfy trochę inaczej

Post autor: Torin »

Jeśli znaleźliście gdzieś w internecie niestandardowo i ciekawie pomalowane HE wrzućcie tu link lub zdjęcie, to pomoże niezdecydowanym i moze zmieni biało/niebieski standard (prawie jak policja lub MO) ;)
Ostatnio zmieniony 2 cze 2008, o 17:48 przez Torin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Wydaje mi się, że jak już zakładasz temat to powinieneś dać coś od siebie, jakiś przykład.

Znalazłem coś takiego (nie jest niebieski)
Obrazek
Obrazek

Asaliuru
Wałkarz

Post autor: Asaliuru »

W rydwanie sztandar ladny ale reszta troche na odwal, przynajmniej na tych zdjeciach tak wyglada...

Romek
Chuck Norris

Post autor: Romek »

Niestety nie mam zdjęć ale motywem przewodnim moich He jest zielen (dark angelsi snot grren,goblin green) srebro ,zloto. Bialego praktycznie nie uswiadczysz prawie wcale, niebiueski tylko na klejnotach, a najblizej bialego jest tylko codex grey na piuropuszach....

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Według mnie kolor czerwony (coś w okolicach Blood Red) jest ciekawy dla HE. Oczywiście nie można przesadzić, bo jak będzie go za dużo to wyjdą nam Elfy Khorne'a ;) Ale połączenie czerwono-białe mniej więcej pół na pół na figurce jest IMO fajne.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

polecam CMoN
P.S. usuń ten straszny błąd w tytule... :roll:

P.S.S. Miałem kiedyś pomysł aby zrobić elfy całe w bieli. Żeby się tak bardzo nie zlewało to można brać parę odcieni (np. od bleached bone'a, od enchented blue). Do tego masa srebra (bardzo jasnego) z elementami złota. Jakieś wzorki i urozmaicenia freehandowe robić niebieskim. Totalnym hardcorem była też opcja robie SL od wszystkich elfów... no w końcu najszlachetniejsza rasa :wink:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

ODPOWIEDZ