Moje VC
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje VC
Jako, że bliżej już końca niż dalej, postanowiłem podzielić się zdjęciem mojej dumy, czyli VC. Zbieram je odkąd zacząłem przygodę z Młotkiem, czyli 7 lat. Od tego czasu przeszły wiele zmian.
Armia stylizowana jest na Bretońskich Blood Dragonów, ze swoim nieśmiertelnym generałem - Kainem - przemierzają świat w poszukiwaniu coraz to nowych wyzwań dla swych szermierczych umiejętności.
Armia jest w większości skonwertowana, jedynie gule i baty nie mają żadnych konwersji. Malowanie oceniam całościowo na 7,7 w skali Cmon. Niektóre modele są na 7, a niektóre na 8, większość opiera się na 7,5 (w moim odczuciu). Pochwalę się jeszcze, że armia wygrała konkurs na najładniejszą na szkockim Conflict 2008
Do naniesienia ostały mi jeszcze drobne poprawki, jak np. 4 tarcze dla rycerzy, czy śnieg na drugim oddziale Guli. W niedługim czasie legion wzbogaci się o nowego zastępczynie generała na mantikorze (hellsteed), postaram się wystartować z nią na nowym PMotM. Planuję również zakup 5 Blood knightów.
Ten temat będę uzupełniał o szczegółowe zdjęcia poszczególnych oddziałów. Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Pozdrawiam.
ps. z góry przepraszam, że rozjeżdżam forum, ale zdjęcie jest tak szerokie, że nijak nie mogę go skrócić.
Armia stylizowana jest na Bretońskich Blood Dragonów, ze swoim nieśmiertelnym generałem - Kainem - przemierzają świat w poszukiwaniu coraz to nowych wyzwań dla swych szermierczych umiejętności.
Armia jest w większości skonwertowana, jedynie gule i baty nie mają żadnych konwersji. Malowanie oceniam całościowo na 7,7 w skali Cmon. Niektóre modele są na 7, a niektóre na 8, większość opiera się na 7,5 (w moim odczuciu). Pochwalę się jeszcze, że armia wygrała konkurs na najładniejszą na szkockim Conflict 2008
Do naniesienia ostały mi jeszcze drobne poprawki, jak np. 4 tarcze dla rycerzy, czy śnieg na drugim oddziale Guli. W niedługim czasie legion wzbogaci się o nowego zastępczynie generała na mantikorze (hellsteed), postaram się wystartować z nią na nowym PMotM. Planuję również zakup 5 Blood knightów.
Ten temat będę uzupełniał o szczegółowe zdjęcia poszczególnych oddziałów. Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Pozdrawiam.
ps. z góry przepraszam, że rozjeżdżam forum, ale zdjęcie jest tak szerokie, że nijak nie mogę go skrócić.
Ostatnio zmieniony 2 cze 2008, o 16:43 przez Fedek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Chaoschild
- Chuck Norris
Swietna armia Fedek!
Czy jest to jedyna kombinacja ktora grasz czy dokladasz tez cos niepomalowanego do rozpiski?
Czy jest to jedyna kombinacja ktora grasz czy dokladasz tez cos niepomalowanego do rozpiski?
Armia z daleka wygląda świetnie. Może fotki z bliska?
Mam nadzieję że wyprzedzę trochę zdarzenia i wrzucę linki.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=10038
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=8386
W moim osobistym odczuciu zasługują na taką ocenę. Piękna armia
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=10038
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=8386
W moim osobistym odczuciu zasługują na taką ocenę. Piękna armia
StandardWoda (mało), soda (dużo) i wikol (średnio). Mieszasz do konsystencji pasty. Nakładasz, posypujesz samą sodą, strzepujesz, voila.
Patrząc na cala armii myślałem co oni sie tak podniecają .Toż to taki TT ale lepsze foty .... Naprawdę ładna armia ,a ghule bardzo fajne .Jak dla mnie tylko te kości za mało warstw maja oraz piasek na podstawkach jakiś taki
No walsnie gdyby zazucil fotke jednego z regmentow to byl by po prostu ok ale widzac ze cala armia jest zrobiona na jednym rownym i wysokim poziomie to nie da sie nie zachwycac i tego nie docenic (chodz wciaz czekam na fotki wilkow i batow )szczurek pisze:Patrząc na cala armii myślałem co oni sie tak podniecają .Toż to taki TT ale lepsze foty .... Naprawdę ładna armia ,a ghule bardzo fajne .Jak dla mnie tylko te kości za mało warstw maja oraz piasek na podstawkach jakiś taki