Rozpiska zrobiona jest pod ten turniej> http://www.forum.hobbit.net.pl/viewtopic.php?t=801 < w tym linku są wszystkie scenariusze i zasady A jak kogos przyokazji namówie by przyjechał do sącza zagrac to fajnie
Grupa 1
Highborn @ 220 Pts
General
Armour of Darkness
Crown of Black Iron
Crimson Death
10 Executioners
Standard; Musician
Total Army Cost: 348
Grupa 2
Sorceress
Magic Level 2
Darkstar Cloak
Dispel Scroll
10 kusze
Shield; Musician
2 RBT
Total Army Cost: 500
Grupa 3
Sorceress @ 170 Pts
Magic Level 2
Tome of Furion
Dispel Scroll
2x5 DR
10 kusze
Shield
6 Harpies
5 CoK
muzyk
CoC
Total Army Cost: 799
Casting Pool: 7
Dispel Pool: 4
Komenty tu jak cos > http://www.forum.hobbit.net.pl/viewtopic.php?t=800
Dziwna rozpa na Ciekawy Turniej
Dziwna rozpa na Ciekawy Turniej
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Paraszczak
- Falubaz
Przez zasady do tego turnieju przechodzilem 20 minut. W zwiazku z tym nie sadzisz chyba, ze ktos bedzie komentowal twoja rozpe.
P.S. Turniej zapowiada sie conajmniej "inaczej". Jak znajde czas, to moze wpadne.W koncu z Krk niedaleko do Sacza.
P.S. Turniej zapowiada sie conajmniej "inaczej". Jak znajde czas, to moze wpadne.W koncu z Krk niedaleko do Sacza.
No skoro znasz zasady to mogłbys zkomentowac
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Paraszczak
- Falubaz
Nieee...musialbym siedziec nad scenariuszami ze 2 dni, zeby dojsc do tego, co sie przyda w ktorej bitwie. Te podzialy na grupy sa ciezkie, a dodatkowo kazda grupa przyda sie w innej bitwie.
No comments this time.
No comments this time.
ten oddział z generałem dość watły jest ... w ostatnim scenariuszu robił bedzie za mieso... w pierwszym tez nie wróće mu przyszłości ... W ogóle pierwszy scenariusz jest poprostu imo, niezbalansowany.
xYz