Czy ktoś może mi pomóc w zidentyfikowaniu tej ślicznej hyderki?
Czy to produkt GW czy innej firmy, jeśli GW to z której edycji?
http://www.dmccurdy.co.uk/elves/Hydra.jpg
P.S. Akurat tą (razem z resztą armii) można kupić na ebayu
Co to za hydra?
Moderator: Yudokuno
Co to za hydra?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
nogi i tors ma na bank shaggotha(chociaz moge sie mylić) jak na moje oko to jest konwersja, głów nie moge zidentifikować 
edit: nie wiem czy te głowy to nie są smocze głowy

edit: nie wiem czy te głowy to nie są smocze głowy

Trujesz. Sto razy ładniejsze od aktualnie dostępnej hydry.zafael pisze:dol:
nogi+tors Szagota
glowy i szyje ze smokow
2xDE/HE + 2xwyverny +smok chyba ze starego rodzaju smokow
czy ja wiem czy to ladne, mnie sie nie podoba-nie jest robione z glowa![]()
za male i za malo nozne
nieproporcjonalne
calkiem brzydkie
A robione z głową, a nawet czterema

Bardzo dynamiczna poza, ogólnie zwierzątko wygląda bojowo, a nie jak brontozaur poganiany przez dwóch małoletnich pastuchów.
Co to znaczy za mało nozne?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
bo to ma dwie nogi, a to coś z torsu to jakies łapki. Hydra Delficka jest ładnym modelem, ale o gustach sie nie dyskutuje. Mi tez bardziej podoba się ta orginalna 

Mnie też się średnio podoba.
Tzn. jest ok, tylko troszkę brzydsza od normalnej. Nie jestem zwolennikiem konwersji, które nie dość, że kosztują więcej od oryginalnego modelu, to jeszcze nie wyglądają lepiej.
Tzn. jest ok, tylko troszkę brzydsza od normalnej. Nie jestem zwolennikiem konwersji, które nie dość, że kosztują więcej od oryginalnego modelu, to jeszcze nie wyglądają lepiej.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nikt nikomu niczego nie narzuca. Wyraziłem tylko swoją opinię na temat twojej opiniizafael pisze:Mam prawo miec inne zdanie i ten potwor mi go nie narzuci:P

A jeśli chodzi o moje wyobrażenie hydry, to jest to wielogłowe, szybko poruszjące się zwinne bydle, o dynamicznym wyglądzie. Mniej więcej takie jak ta figurka.