Chaos Obliterators

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Chaos Obliterators

Post autor: Marko »

Dwójka już się kiedyś pojawiła, teraz kolejna trójeczka. Miała się tu pojawić inna figurka, ale trochę się z nią męczę, poza tym to mi wpadło... No w każdym razie (kliknij, aby powiększyć):
Obrazek
Obrazek
Obrazek

pzd

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Yeah, baby!

Świetne te modele są :)

Malowanie jest OK, ale dla mnie trochę jakby nie do końca dopracowane - nie wiem, to zlecenie było? Nie pamiętam ;)

Na pewno głowy są dla mnie za płaskie i ciemne, troszkę jaśniej :) Pancerze też są płaskie - mało cieni i urozmaicenia, zarówno w złocie, jak i w srebrze (widać to szczególnie na ujęciu z boku, piły motorowe, rury, płyty, wszystko jednakowe i trochę takie nudnawe przez to :)). Żółte naramienniki są bardzo ładne, mi tam dobrze się komponują.

Za to mięśnie i ścięgna są OK, bardzo OK :) Najlepiej wyglądają ramiona przy połączeniu z bronią - są świetnie zakrwawione i ten efekt wyszedł znakomicie =D>

Podstawki też takie trochę średnie, no z tym moim gustem nie chcą rozmawiać ;)

Coś średnio tym razem, Marko - 4/6 :twisted:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Fajne modele i ładne malowanie. Sam mam niedługo zamiar kupić se paru.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

a mi sie podobaja :) jak patrze na nich to przypomina mi sie spawn ktorego wlasnie slawol mi kiedys malowal i tak se mysle ze gdybys polakierowal te sciegna jakims blyszczacym lakierem to byly by jeszcze lepsze ale to tylko taka luzna sugestia bo ogolnie praca trzyma poziom
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

Tak, zlecenie. Miało być solidnie i, mam nadzieję, tak też wyszło. Klient zadowolony, to najważniejsze.
Czy metaliki płaskie? Może na zdjęciach nieco płaskie, na żywo chyba nieco zyskują, sam nie wiem.

pzd

ODPOWIEDZ