Harry the Hammer
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
Harry the Hammer
Cos mi sie zdaje ze chyba nie jestem z niego zadowolony na 100%... moze na jakies 85% ;]
pozdrawiam;]
- Corvus Albus
- Kretozord
No jak zacznę tak malować to będę bardzo zadowolony. Jak patrze na niego to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że pomalowanie ma wielki wpływ na wygląd figurki. Myślałem, że Harry będzie oklepanym Warriorem Chaosu, a tu niespodzianka. Naprawdę ładnie malowany. Tarcza mnie urzekła
super malowanie ... tylko jakos tak blado wyszedl plaszcz w porownaniu do reszty... ale sadzac po poziomie twojego malowania pewnie to byl efekt zamierzony
Ty zaczniesz tak malować?? szkoda że tego nie doczekam...
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A mi się ten model w ogóle nie podoba Paskudztwo na potęgę!
Ale malowanie jest bardzo dobre - bardzo ruszyłeś do przodu, GraveDigger Daj tylko większe fotki, bo tu niewiele widać, ale błyszczy się pięknie!
Ale malowanie jest bardzo dobre - bardzo ruszyłeś do przodu, GraveDigger Daj tylko większe fotki, bo tu niewiele widać, ale błyszczy się pięknie!
-
- Kretozord
Szał na bagnach
On w zestawie nie miał takiej mini dioramki?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Black Hunter
- Pseudoklimaciarz
Nigdy w życiu takiego cuda nie widziałem.
no pewnie ze ma ...kurka_z_podworka pisze:Szał na bagnach
jak sie wezme za malowanie mojej figsy to tez nie bede robil tej dioramki ... co za duzo to nie zdrowo ...
dioramke wykorzysta sie do czegos innego
Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 20:54 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
miazga. Naprawde udane malowanie, a sam model nie wyglądał na godny specjalnej uwagi
putoa alasti avantoon!
- Chaoschild
- Chuck Norris
Dla mnie masakra!! Swietne malowanie, porownywalne do tych z EavyMetal na stronce GW
- GraveDigger
- Chuck Norris
byla dioramka, stwierdzilem jednak ze sam model harrego duzo przez nia traci (bo mi osobiscie sie bardzo podoba:P) bo jest za duza, zaslania pol modelu, jest tam tak nawalone ze nie wiadomo na czym oko zawiesic i w rezultacie sam harry staje sie tylko dodatkiem do tej kupy szkieletow i innego badziewie, wiec jej nie dalem. Mam zamiar sprawic sobie jakiegos belakora czy cos w tym rodzaju i pewnie tam ta dioramka bedzie lepiej sie komponowac
;]
;]
Chyba Cię nie zdziwię jak napiszę, że jest GENIALNY !!! Dawno nie widziałem pracy na tym forum która tak mnie zachwyciła Mam pytanie jak malujesz kościste elementy? Dodajesz fioletu? Wychodzi to zarąbiście!
P.S. Proponuję Ci żebyś zamieścił zdjęcia tej figurki na CMoN bo będzie najlepiej jak do tej pory pomalowaną na tej stronie
P.S. Proponuję Ci żebyś zamieścił zdjęcia tej figurki na CMoN bo będzie najlepiej jak do tej pory pomalowaną na tej stronie
- GraveDigger
- Chuck Norris
@ Kol0 w tym przypadku kosci byly malowane tak: na baze skorczet brown+traszke czarnego+bleczet bone tak zeby zrobil sie taki ciemny, troche kremowy szary a potem juz rozjasniene bleczet bonem (sory za troche fonetyczny zapis ale nie chcialo mi sie zerkac jak to sie tam dokladnie pisze;] )
co do CMoN to moj harry na pewno tam trafi ;]
co do CMoN to moj harry na pewno tam trafi ;]