Sorceress @ 170pts
General, Wand of Kharaidon
Sorceress @ 180pts
2 x Dispell scroll
5 Dark riders @ 120pts
w/ repeating crossbows
5 Dark riders @ 120pts
w/ repeating crossbows
15 Witch Elves @ 295pts
Full Command, Banner of murder, Hag w/ manbane
15 Witch Elves @ 260pts
Full command, Standard of slaughter
Cauldron of blood @ 205pts
Total Army cost = 1,350pts
Casting pool: 6
Dispel pool: 4
Models in Army: 46
Ewentualnie 2 x 10 warriors z muzykiem i crossbowami i inne itemy na magiczkach - jedna dispel scroll i tome of furion, druga dispel scroll i darkstar cloak...
Pozdrawiam
DE 1350pts
Słabe, po pierwsze - gdzie schowasz dwie magiczki? Ja bym dal wiedzmy do 20 (jak juz chcesz robic klimatyczna rozpiske) i drugi oddzial zlikwidowal.
Jakis ostrzal w postaci kusznikow bys sie tu przydal.
Jakis ostrzal w postaci kusznikow bys sie tu przydal.
Daj wiedzm do 12 czarodziejka z WoK na konia, Druga Gen. wstaw oddział kuszy. wywal te sztandary z wiedzm conajwyzej jednym daj war banner.
Tak juz bedzie bardziej grywalnie.
Tak juz bedzie bardziej grywalnie.
Jeszcze nie widziałem w takiej liczbie wiedzm i pewnie szybko nie zobacze bo się ich nie wystawia tak. Gdyz one mają nabijac woundy a nie wygrywac CR szeregami które i tak lecą bardzo szybko....Ja bym dal wiedzmy do 20 (jak juz chcesz robic klimatyczna rozpiske) i drugi oddzial zlikwidowal.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
taka 12 nigdzie nie dojdzie....mówisz że nie widziałeś wiedzm w takiej liczbie a ja przypominam tylko ze to rozpiska dla fanu (chyba) i takiego Cauldrona tez raczej sie spotyka. Nie maja miec szeregow, ich liczba ma zapewnic im przezycie do momentu zeby skorzystac z cauldrona.Jeszcze nie widziałem w takiej liczbie wiedzm i pewnie szybko nie zobacze bo się ich nie wystawia tak. Gdyz one mają nabijac woundy a nie wygrywac CR szeregami które i tak lecą bardzo szybko....