siKal_Torak pisze: Mi się wydaje, że problem tkwi w formie/typie CS'a. Być może CS slotowy jest zbyt "prosty" aby był "dokładny".
Tylko co jest prostrze dla takiego przecietnego gracza..Tomash pisze:Moim zdaniem ten CS nie osiągnie pewnego poziomu (powiedzmy że akceptowalnego dla większości graczy) tak długo, jak będzie "ogólny" bez paragrafów poświęconych konkretnym armiom.
Co oczywiście zabije jego prostotę,
i o to chodziByć może CS slotowy jest zbyt "prosty" aby był "dokładny".
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
A masz jakiś pomysł lub znasz odpowiedni "system" CS'owy, który Twoim zdaniem spełniałby wymogi?Robson pisze:i o to chodziByć może CS slotowy jest zbyt "prosty" aby był "dokładny".
THE_END pisze: Ja ze swojej strony - skoro mamy tylko 3 Warmachiny na armie proponuje max 3 jednostki z zasadą Vampire w armi - Co ty na to Furion ? - jak dla mnie quite fair.
nie jest. byloby gdyby bylo to stwierdzienieFurion pisze: Zdanie "Imperium jest 0-1 bo niektóre armie nie mają szans z tym wygrać" jest prawdziwe.
trafne...Shino pisze:nie jest. byloby gdyby bylo to stwierdzienieFurion pisze: Zdanie "Imperium jest 0-1 bo niektóre armie nie mają szans z tym wygrać" jest prawdziwe.
"imperium jest 0-1 bo z niektorymi armiami ma wygrana przed bitwa a z innymi mie ma jak wygrac" co nie jest prawda
to z kolei jest tautologia i nie ma zadnej wartosci logiczbej w dyskusji gdyz bic do niej nie wnosi... poza tym gdzie ty widzisz alternatywe we wczesniejszych zdaniach?Nie Shino.
0 lub 1. Zdanie jest prawdziwe gdy choć jeden warunek jest spełniony.
to natomiast jest zupelnieinne zdanie... nie dosc, ze provojasz jakos z dupy wyjac kwantyfikatory to jeszcze jest to niebardzo logiczne zdanie abstrahujac od tego, ze drugie jest zaprzeczeniem pierwszego"Imperium z każdym jest w stanie nawiązać równorzędną walkę, dodatkowo z niektórymi armiami jest mu znacznie łatwiej
srednio ci to lubienie logiki wychodzi...Nie Smile ale bardzo lubię logikę i ogólnie ścisłowiec jestem Wink
Oczywiście, że to jest tautologia.Shino pisze:to z kolei jest tautologia i nie ma zadnej wartosci logiczbej w dyskusji gdyz bic do niej nie wnosi... poza tym gdzie ty widzisz alternatywe we wczesniejszych zdaniach?Nie Shino.
0 lub 1. Zdanie jest prawdziwe gdy choć jeden warunek jest spełniony.
Tylko jako:"imperium jest 0-1 bo z niektorymi armiami ma wygrana przed bitwa a z innymi mie ma jak wygrac"
Alternatywa zawiera się w (meczach, dla których dla jednej armii wartość domyślna wynosi) 0-1. Dla jednego 0, dla drugiego 1. Dla jednego 0 lub 1.imperium jest 0-1 bo z niektorymi armiami ma wygrana przed bitwa a z innymi jest w stanie nawiązać równorzędną walkę
Jak widać nie jestem samShino pisze:srednio ci to lubienie logiki wychodzi...Nie Smile ale bardzo lubię logikę i ogólnie ścisłowiec jestem Wink
jak Ci mało to mozesz fakultatywnie powtórzyc ten przedmiot...Shino pisze:ale to jest 1 semestr i do tego juz byl tak dawno temuAsassello pisze: Gadki o logice zostawcie sobie na zajecia na uczelni