Unnamed1300 Pts - Wood Elves Army
1 Spellsinger @ 140 Pts
Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
1 * Wild Rider Noble @ 172 Pts
General; Wild Rider; Spear; Longbow; Light Armour
Stone of the Crystal Mere [30]
Sword of Might [20]
1 Elf Steed @ [0] Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
Longbow
10 Glade Guard @ 120 Pts
Longbow
5 Glade Riders @ 129 Pts
Spear; Longbow; Musician
5 Elf Steed @ [0] Pts
5 Wild Riders @ 173 Pts
Spear; Light Armour; Standard; Musician
War Banner [25]
5 Elf Steed @ [0] Pts
7 Wardancers @ 133 Pts
Wardancer Weapons; Musician
5 Waywatchers @ 120 Pts
2ndWeapon; Longbow
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 60
Total Army Cost: 1299
Moja rozpiska na lizaki na 1300, chciałem sprubować czegoś chociaż trochę innego... Wild rider lord jeździ ze swoimi ziomkami, caddy to caddy, 2x8 driad, bądźmy szczerzy, że bez chociaż takiej ilości ciężko się gra, łuki bardzo lubię, glade ridersów tak samo, a nie chciałem naprzykład drzewa czy kolejnych driad w ich miejsce, wayow lubię, a wildzi i tancerki to wiadomo...
Wood elves na 1300 vs lizardmen
No daje radę, solid wszedł
Powiem szczerze, że jednak waye mi się nie sprawdzili, ubili jednego kameleona, ale to przez mój błąd... Glade ridersi padli bardzo szybko, bo ich źle ustawiłem (pod salki i to jeszcze wyrzucił 24 na 3 artyleryjskich), ale to jak mi ładnie lord wildów wyszedł... Druga tura, skinki oblały panikę, wjechali w kroxy im został jeden wound (Kroxom) (on wbił 3 ) niezdali paniki (zdawali na 3) przejechałem po nich i tych skinkach, które wcześniej uciekały...
A reszta to raczej standart więc nie będę się rozpisywał
Powiem szczerze, że jednak waye mi się nie sprawdzili, ubili jednego kameleona, ale to przez mój błąd... Glade ridersi padli bardzo szybko, bo ich źle ustawiłem (pod salki i to jeszcze wyrzucił 24 na 3 artyleryjskich), ale to jak mi ładnie lord wildów wyszedł... Druga tura, skinki oblały panikę, wjechali w kroxy im został jeden wound (Kroxom) (on wbił 3 ) niezdali paniki (zdawali na 3) przejechałem po nich i tych skinkach, które wcześniej uciekały...
A reszta to raczej standart więc nie będę się rozpisywał