Lucek Wieczny ;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wow, genilna figurka i bardzo eleganckie pomalowanie. A mnie się kolorystyka widzi Hand weapon i bania typa jest cool.
- nightclower16
- Mudżahedin
respect
Kolory jak kto lubi, ale technika genialna
Kolory jak kto lubi, ale technika genialna
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Ogromny postep!Gratuluje !Hash zaczal konkretnie wymiatac:)Wiecej takich ludzikow!!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
imho trzeba poczekać na lepsze zdjęcia do niedzieli. widać, że jes fajny i malowanie pasuje ale dokładniejsze zdjęcia przydałyby się do dalszej oceny
Technicznie bez zarzutu, jak zwykle trzymasz poziom
Ale ten ice blue to mi kompletnie nie leży - ani jako element schematu, ani umiejscowienie, ani cieniowanie.
Ale ten ice blue to mi kompletnie nie leży - ani jako element schematu, ani umiejscowienie, ani cieniowanie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
jak dla mnie super kolorystyka tez (taka slaneshowa )
Figurka genialna. Technika jak i kolory(jak dla mnie) są OK.
NIc dodać, nic ująć.
Oby tak dalej.
Pozdro
PS. Nie wiem co inni mają do tych kolorów. Każda figurka powinna się wyrózniać z tłumu. Ta się wyróżnia i to bardzo.
ALe wkońcu każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje....
NIc dodać, nic ująć.
Oby tak dalej.
Pozdro
PS. Nie wiem co inni mają do tych kolorów. Każda figurka powinna się wyrózniać z tłumu. Ta się wyróżnia i to bardzo.
ALe wkońcu każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje....
Bardzo fajna i praca i podstawka... No i te oczojebne kolory - i'm lovin it
Kurde nie ma co komentować:P ale co mi się w oczy rzuciło to ten 2 małe bombeleki przed kolesiem Jak rozjaśniałeś zielony (te akumulatorki nad głową)?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ze strony technicznej gosc prezentuje sie klasa.
Jednak mi nie widza sie kolory, tak jakos cukierkowo i zabawanie....
Sam model GW nawet nawet oprocz tego bicza ktory wyglada beznadziejnie.
pzdr
Jednak mi nie widza sie kolory, tak jakos cukierkowo i zabawanie....
Sam model GW nawet nawet oprocz tego bicza ktory wyglada beznadziejnie.
pzdr
- Hashmallum
- Mudżahedin
A dzieki za cieple slowa
Teraz troche sprostowan - tabarda to nie ice blue - to jest raczej jakis kolor miedzy zielonym a niebieski rozjasniany do bialego - seledyn
Co do kolorow - TO JEST SLAAANESH!
Ma sie swiecic z 2 kilometrow - niebieskie, fioletowe, duzo zlota - taki fluff - przykro mi
Teraz bvede wojowal z thousand sonami , a pozniej chyba dalej slaanesh - tego mialem opchnac na ebayu, ale troche mi zal
Teraz troche sprostowan - tabarda to nie ice blue - to jest raczej jakis kolor miedzy zielonym a niebieski rozjasniany do bialego - seledyn
Co do kolorow - TO JEST SLAAANESH!
Ma sie swiecic z 2 kilometrow - niebieskie, fioletowe, duzo zlota - taki fluff - przykro mi
Teraz bvede wojowal z thousand sonami , a pozniej chyba dalej slaanesh - tego mialem opchnac na ebayu, ale troche mi zal
bardzo fajny i strasznie klimatyczny! kolorystycznie i technicznie super jak dla mnie ,jedynie co mi brakuje to efekt swiatła od tej zielonkawej cieczy
To fakt, jest światło od bombelków na wodzie, a juz na skale nie ma .
Sam bym tego nie zrobił , ale myśle ze to nie bedzie zbytnim problemem ;]
Sam bym tego nie zrobił , ale myśle ze to nie bedzie zbytnim problemem ;]