Witam!
Mam takie pytanie: czy ma ktos z Was moze jakis sprawdzony patent na malowanie "szkla/szyb"?
Chodzi mi dokladnie o to, ze malujac Eldarow nie podobaja mi sie te wszystkie przezroczyste szybki na Walkera/Vyperach/Falconach itp. i chcialbym je pomalowac tak aby uzyskac jednak efekt "szkla/szyby".
Probowałem taki jaki stosuje sie na wizjerach w Rhino/Predatorach ale jakos mi to sie nie wychodzi w tym przypadku.
Z gory dzieki za wszelka pomoc!
Pozdrawiam
Michal
Malowanie szkła/szyb
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Brother Michal
- Kretozord
Malowanie szkła/szyb
Imperial Stormtroopres don't die...
They can only go to hell and regroup.

A wszystko na co mam ochotę jest niemoralne,nielegalne,albo tuczące ]:->

najlepiej jest w słponeczny dzien stanąc przy szybie pod odpowiednik kątek i sobaczyć (bo wtedy jest efekt "nieprzezroczystego" szkła i niewidać wnętrza domu...ale naprawdę będzie ciężko o ile to będzie wogóle wykonalne...naprawdę niemogą zostać przezroczyste szybki?
- Brother Michal
- Kretozord
Niestety nie.Urban pisze:najlepiej jest w słponeczny dzien stanąc przy szybie pod odpowiednik kątek i sobaczyć (bo wtedy jest efekt "nieprzezroczystego" szkła i niewidać wnętrza domu...ale naprawdę będzie ciężko o ile to będzie wogóle wykonalne...naprawdę niemogą zostać przezroczyste szybki?

Po pierwsze to mi sie takie nie podobaja, a po drugie psuja efekt, który juz osiągnalem na poszczegolnych modelach.
I teraz dzieki odpowiedniemu pomalowaniu moglbym tylko jeszcze bardziej odpicowac kazda bryke.

Probowalem i niestety na tak duzych przestrzeniach nie wychodzi mi to tak jak przy malych kamyczkach. Nie jest to zle, ale nadal chcialbym osiagnac lepszy efekt.loler pisze:można by spróbować tak jak kryształy...
Dlatego dalej prosze o rady i z gory za nie dziekuje!

Michal
Imperial Stormtroopres don't die...