wardancer noble 140
-księzycowy kamień ścieżek
-generał
10x galde guards 120
10x glade guards 120
9xdriads 108
5x wild raiders 130
5x wild raiders 130
8xwardancers 165
-fcg
treeman 285
tak troszke inaczej. Wildzi i tancerze lecą na tyły, a treemek dziarsko napiera, przy akompanamencie łuczników. Oddział driad do wspracia uderzeniowego ale również do osłony łuczników. Czy takie cos da rade? Ogólnie przecwinik nie ma na czym natrzepać punkcirów, zero sztandarów, tylko drzewiec kosztyuje sporo, a którego jest naprawde ciezko rozwalić.
WE 1200
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
rozpa ciekawa ale biorąc pod uwage, że na te pkt przeważnie można brac dwóch herosów to armie magiczne Cię mordują w straszny tempie (sam to przyżyłem kilkakrotnie).
Pozatym tak delikatny generał mnie przekonuje kompletnie...Nie masz lasku po stronie przeciwnika i robi się problem
Ale myśle, ze przy dobrych terenach, grze i rzutach rozpa potrafi wymieśc (jak każda zresztą )
Pozatym tak delikatny generał mnie przekonuje kompletnie...Nie masz lasku po stronie przeciwnika i robi się problem
Ale myśle, ze przy dobrych terenach, grze i rzutach rozpa potrafi wymieśc (jak każda zresztą )
tak, magia mnie boli i to bardzo, ale rpzy kombinatorsiej grze mozna wyciagnać co nieco nawet rpzecwiko dwóm magom, bo przecwiko 3 bedzie łatwo . Też będize bolał brak lasku ale ciul z tym . Zastanwaim się tez nad wymainą jednych wildów na warhlaki, to byłoby na pierwszy rzut tyle, ewentualnie idąc dalej, zrobienie jednego oddziału archerów ale za to w lcizbie 15 i ze sztandarem od S&S, wywaleniu tej jednej driady i danie 4 warhlaka albo wildom, którzy zostaną war banner, czyli mniej wecej tak:
wardancer noble 140
-generał
15x galde guards 217
-standard
-proporzec wiosennego przebudzenia (zawsze jest S&S)
8xdriads 96
6x wild raiders
-war banner 199
3x warhlaki 120
7xwardancers 140
-czempion
treemek
wardancer noble 140
-generał
15x galde guards 217
-standard
-proporzec wiosennego przebudzenia (zawsze jest S&S)
8xdriads 96
6x wild raiders
-war banner 199
3x warhlaki 120
7xwardancers 140
-czempion
treemek
nie mam co dać w corach, jakos nie chce drugiego oddziało driad, ewentualnie 3x10 gladów ale nie wiem czy to nie rpzesada na 1200 na 2k+ na pewno tak bede grał, ale jak na razie mam ograniczena związane z figurakmi a proxować nie chce za bardzo, a co do testowania jednostek, nie msuze gram już troche w ta gre i mam pojęcie co jest co. Ogólnie chyba zostane rpzy pierwszej wersji tylko wylecą widlzi i wejdą warhalaki, wywalająć driade zostaje mi 24 pkt, a pozbywając się jednego wardancera i muzyka od nich staarczy mi na war bannera dla jazdy i muzyka na jednych łuczników.