Kompetencje Fanatyka

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Fanatyk pisze:Albo przestaniesz spamować albo będziemy traktowali na miękko lub nawet twardo na ochłonięcie.
F.
tak swoja drogą, czy Ty, Fanatyku, nie miałeś być modem w galerii tylko od spraw związanych z PMotM?
jakoś wszędzie Cię pełno :)

pozdrawiam
Też na początku myślałem że tylko od PMOTM ale Tomash mnie uświadomił że jestem na Galerii stałym :wink:
F.
Raptaparat pisze: ... i jak widac Fanatyk bardzo sie stara, wszedzie jest czerwono ;)

Obrazek
Musiałem wyciąć i wysłać na inne forum.
F.
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Fanatyk zaczynał jako mod ds. PMoTM, ale z powodu srogiego obłożenia Ziemka i kiepskiej frekwencji Blessa został mianowany pełnoprawnym, zwyczajnym moderatorem Galerii.

Wiem że niektórym galeryjnym ciśnieniowcom nie bardzo to w smak, ale prawdę mówiąc akurat ich w ogóle mi nie szkoda ;)

Następne czepianie się decyzji i arbitrażu moderatora będzie miało standardowe (tj. poważne) konsekwencje. Jak Wam się nie podoba jakaś decyzja, to rozmawiajcie z nim lub administracją na PM, a nie robicie syf w tematach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Slabej frekwencji? Ot, po prostu sie nie czepiam. To poprosze o wykadrowanie fotki, to o jej mniejszenie, to o zluzowanie. Wyoutowalem sie tez z PMOTM, bo Fanatyk sie tym zajal.
Nie maze ludziom w postach na czerwono, stad moze wrazenie rzadkiej obecnosci. ;)

EDIT: Ale jesli sa co do mnie jakies zastrzezenia, to zrozumniem. Oddam urzad w rece osoby bardziej widocznej i aktywnej.
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Tomku my sie nie czepiamy, poprostu od kiedy Fanatyk zostal modem zaczerwinilo sie na forum ponad miare :) Wydawalo mi sie , ze czerwona kredka sluzy do zwracania uwagi w powaznych przypadkach naruszenia regulaminu itd. a nie odpowiedzi na posty.

Fanatyku skoro juz musisz w ten sposob odpisywac to chociaz koloruj na zielono/niebiesko, bo od czerwieni wieje groza :mrgreen:

EDIT: acha i mozesz mi eytlumaczyc czemu usunales calkowicie mojego posta z tamtego tematu? wkleilem tam ludki. Rozumiem, ze mogly sie nie podobac, ale bez przesady :(

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

RED IS LAME.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

@Rap
Podzieliłem na dwie części ten post. Jedna poszła do tego tematu, tamci z 40stki nadal tam są!

@JJ
That's why I am using brown...colour. :wink:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Fanatyk pisze:
@JJ
That's why I am using brown...colour. :wink:
Then your critics must be colour blind, and therefore should not post on painting.

Ale na poważnie - nie wcinaj sie w posty bez potrzeby - lepiej napisz osobny post.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jedy Knight pisze:Ale na poważnie - nie wcinaj sie w posty bez potrzeby - lepiej napisz osobny post.
+1
Ale sam czasem ledwo opieram się pokusie ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Widzisz Fanatyk - dokladnie wczoraj gadalismy o tym, za bardzo sie cisnieniujesz. Musisz zachowac troche wiekszy dystans, bo posiadanie kompetencji nie zmusza do ich uzywania. Zreszta powiedzielismy sobie wczoraj wszystko.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jak powiedzieliście sobie wczoraj wszystko, to po jaką cholerę piszesz to jeszcze w temacie? ;)

Moim zdaniem temat nadaje się do zamknięcia.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Tomash pisze:Fanatyk zaczynał jako mod ds. PMoTM, ale z powodu srogiego obłożenia Ziemka i kiepskiej frekwencji Blessa został mianowany pełnoprawnym, zwyczajnym moderatorem Galerii.
Dzięki, o takie wyjaśnienie mi chodziło.
Śledzę trochę forum i nie zauważyłem oficjalnego namaszczenia Fanatyka na moda całej galerii.
A jego kolorowe dopiski zaczęły pojawiać się prawie w co drugim temacie* ;-)

pozdrawiam.

[*osobiste odczucie]
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ploszeem paniooom!
A Piotlek mi właśnie skasował pooostaaa!! A ja się psecieś tylko śmiałem z Jego nadgolliwości a on mi wziął i pociął :((( to nawet nie był jakiś ślaśny oftop aś tak!
snif snif

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

mnie teeeesss!!

plosze pani, modelatula Piotleka jest jak modelatula adasia waśkiewica s dlugiej klasy!!
:(:(

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Obrazek

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

i jesce mnie wyzywa! łeeee!!!! Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Obrazek

WOJTASU
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WOJTASU »

jasiu jesteś przerześmiewcą!!! :D masakra odemnie 10 w skali coolmini! :wink:

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Wiem że niektórym galeryjnym ciśnieniowcom nie bardzo to w smak, ale prawdę mówiąc akurat ich w ogóle mi nie szkoda Wink
Jeśli każda osoba, której Fanatyk nabazgrał w postach jest cisnieniowcem to czas się zastanowić kto nim nie jest.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

@Muk
Nie, nie każda.

Bo wbrew pozorom nie jest większością ta liczba moich komentarzy. Nie zawsze nawet są to ostrzeżenia, czasami prośby lub odpowiedzi na prośby typu "przyklej to, przenieś tamto". To że używam kredki do tego, jest tylko po to żeby było widać że odpowiedziałem i żebym nie musiał pisać nowego posta. Za radą min. JJ'a, będę pisał nowe posty.

A dzisiejszą nagonkę za komentarz (nie ban ani ostrzeżenie, komentarz i prośba zarazem) o tym żeby user nie przeginał z porównaniami uważam za mało wartościową.

Jeszcze jedno - ja mam do Jasia prośbę - żeby nie używał mojego awatara i nie wpisywał rzeczy których nie napisałem - druga, dłuższa wypowiedź o świętych krowach jest z nie publicznego śmietnika gdzie po prostu dopisałem post do wypowiedzi Nehana do wiadomości moderatorów i adminów. Kto to dał Jasiowi, nie wiem i mnie to nie obchodzi. Jeżeli ktoś się tą emocjonalną wypowiedzią poczuł urażony, przepraszam.

Natomiast "prześmiewców forumowych" proszę o albo pisanie pmek do adminów o ukaranie mnie albo zdjęcie ze stanowiska, zamiast pisania na forum i robienia flejmów i polowania na czarownice (czy uzasadnione czy nie, takie rzeczy proszę róbcie na pmkach).

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Natomiast "prześmiewców forumowych" proszę o albo pisanie pmek do adminów o ukaranie mnie albo zdjęcie ze stanowiska, zamiast pisania na forum i robienia flejmów i polowania na czarownice (czy uzasadnione czy nie, takie rzeczy proszę róbcie na pmkach).
Nie pomaga

Zablokowany