Fanatyk pisze:PlayMini Of The Month. CZ
CzternastaJazdaaaa!
W tym miesiącu głosowanie wygrał pułkownik Antonio z tematem Antykwariat. Oto co napisał:Wstęp możnaby sobie darować, ale dla świeżych w temacie zacytuję posta z poprzedniego PMoTM:pułkownik Antonio do siedziby PMOTM pisze: Witam
Wreszcie coś wygrałem Wink
Antykwariat czyli odkurzamy starocie w letnie popołudnie Very Happy
Temat dotyczy wszystkich modeli staroedycyjnych, powiedzmy że od I do V edycji, VI niedozowolona Razz Może być pojedyncza figurka, maszynka, potwór, regiment, itd. co kto chce, najważniejsze żeby było widać że dany wzór ma już swoje lata Very Happy
Pozdrawiam
Antonio
W miesiącu lipiec, naszym tematem będą jednostki archiwalne Stare modele, 1-5 edycja.Regulamin dokładnie jak w marcu: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3088
Przypominam: w konkursie chodzi o zrobienie figurki do swojej armii. Proszę nie zgłaszać prac przeznaczonych na sprzedaż. Nie istnieją sensowne sposoby na twarde niedopuszczenie prac komercyjnych, więc odwołać się trzeba do zdrowego rozsądku i przyzwoitości uczestników.
Ewentualnie - można zamieścić pracę komercyjną do PMoTM w charakterze uznaniowym (z klauzulą, że figurka jest na sprzedaż), tj. figurującą w galerii z danego miesiąca, ale niepodlegającą głosowaniu.
Pamiętajcie - to zabawa hobbystów, której celem jest zrobienie czegoś dla siebie. A nie wygrzew profesjonalistów
Proszę się skupić na motywie przewodnim - w ocenach też będzie brana nie tylko jakość wykonania, ale zgodność z tematem.
Uściślenia/wyjątki:
Jednostka musi być legalnie wystawialna.
Co do mordheima - tutaj nie ma problemów.
Jak zwykle: proszę, żeby tematy ze zdjęciami prac do tego PMoTM zawierały w nazwie tematu "PMoTM 14". Będzie łatwiej je potem pozbierać.
Od tej pory, każda praca ma mieć fotografię reprezentacyjną którą można dać na konkurs. Ciąg fotografii nie będzie uznawany. Jest to związane z
grą fair i logiką konkursu.
Play Mini of the Month 14 - Lipiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini of the Month 14 - Lipiec
Ostatnio zmieniony 16 sie 2008, o 13:28 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepszy czy nie, ważne że pasuje do tego co chcę teraz malować.
Nom, już myślałem, że jakiś inny będzie, ale ten wygrał... na szczęście.
A mi nie pasuje, więc ponownie nie wezmę udziału
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Jak dla mnie temat z dupy więc też sobie daruje w tym miechu
- Corvus Albus
- Kretozord
Dla mnie też nic szczególnego w tym temacie. I tak liczy się malowanie, a nie model figurki Stara czy nowa figurka to i tak pomalowanie wygra Na dodatek nie każdy może posiadać staroedycyjny model.
Już przestańcie wylewać swoje żale. Mi też nie każda edycja pasowała, ale nie płakałem z tego pododu.
- Corvus Albus
- Kretozord
hehe przyjdzie następny miesiąc i mam już coś co zniszczy konkurencje <szaleńczy śmiech> Muahahaha
hehe wy tu nie debatujcie tylko 13 prace zapodajcie
a jaka masz pewnosc ze temat Ci podpasujeCorvus Albus pisze:hehe przyjdzie następny miesiąc i mam już coś co zniszczy konkurencje <szaleńczy śmiech> Muahahaha
Zgadzam się. Nie każdy bowiem ma dość zapału żeby wejść na allegro, ebaya czy nawet GW Online Store i kupić jakiś stary model kolekcjonerski.Corvus Albus pisze:Na dodatek nie każdy może posiadać staroedycyjny model.
Nie każdy ma też dość zapału żeby figurkę pomalować.
PMoTM jest konkursem dla "wszystkich pozostałych"
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nie każdemu musi się takowy podobaćZgadzam się. Nie każdy bowiem ma dość zapału żeby wejść na allegro, ebaya czy nawet GW Online Store i kupić jakiś stary model kolekcjonerski.
Szczurek trafił w sedno
EDIT. Pytanie - czy dopuszczalne są figurki Maraudera lub ewentualnie Black Tree Design?
EDIT. Pytanie - czy dopuszczalne są figurki Maraudera lub ewentualnie Black Tree Design?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)