Prośba do ludzi z Wild Ridersami i Cyfrówką ;]
Moderator: Gremlin
Prośba do ludzi z Wild Ridersami i Cyfrówką ;]
Cześć,
Właśnie dostałem od brata, który przyjechał z Krk box z glade ridersami. Mam zamiar przerobić ich green stuffem na Wild Ridersów i stąd moja prośba: Czy jest tutaj ktoś, kto ma pro painted Wild Ridersów, albo figsy z samym podkładem (najlepiej białym) i mógłby wysłać mi dokładne fotki ? (przynajmniej po 2 fotki muzyka lidera sb i zwykłego ciupaska zrobione od boku). Szukam i szukam, ale ciężko znaleźć galerie z dobrze pokazanymi WR.
Z góry dzięki,
Pozdro
Właśnie dostałem od brata, który przyjechał z Krk box z glade ridersami. Mam zamiar przerobić ich green stuffem na Wild Ridersów i stąd moja prośba: Czy jest tutaj ktoś, kto ma pro painted Wild Ridersów, albo figsy z samym podkładem (najlepiej białym) i mógłby wysłać mi dokładne fotki ? (przynajmniej po 2 fotki muzyka lidera sb i zwykłego ciupaska zrobione od boku). Szukam i szukam, ale ciężko znaleźć galerie z dobrze pokazanymi WR.
Z góry dzięki,
Pozdro
- WitchHunter
- "Nie jestem powergamerem"
jak chcesz robić z glade guardow to pokusi sie na to:
http://uk.games-workshop.com/download/p ... ers-lg.jpg
moim zdaniem lepiej zrobić właśnie to XD
pozdro
http://uk.games-workshop.com/download/p ... ers-lg.jpg
moim zdaniem lepiej zrobić właśnie to XD
pozdro
A ja dodam więcej:
no, no ladne
a nie masz ich gdzieś malniętych?
bo ciekawe jak są pomalowane
a nie masz ich gdzieś malniętych?
bo ciekawe jak są pomalowane
Właśnie pomalowanych nie udało mi się znaleźć na www.coolminiornot.com
No dobra... ale czy tak zrobione WR przyjmą mi na jakimkolwiek turnieju? Znaczy oczywiście bym im zrobił łapy w kształcie włóczni i inne tego typu pierdoły, żeby było widać ich EQ ;] Właściwie, to nawet fajnie wyglądają i dużo mniej roboty niż z dorabianiem tych wszystkich pierdół do GR.
Ostatnio zmieniony 7 lip 2008, o 11:54 przez Ptaq, łącznie zmieniany 1 raz.
no pewnie, ze Ci przyjmą i punktami za knowersje obdarują
wg mnie wywalą Cię na każdym szanującym się turnieju za takie profanowanie figurek. . . przecież to są jakieś driadocentaury
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
świetnie zrobione takie driadkocentaury będą przykuwać uwage nie jednego... jednak mi się wydaje że normalni jeźdzcy są lepsi i fajniej wyglądają.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Jak dla mnie te wasze driadocentaury, sa zajebiste !
xYz
takie figurki są dobre do beastmenów. . .
ech. Gdzie się podziały te czasy, kiedy welfy były cywilizowane i nie było takich potworków jak wild riderzy czy hordy driad ;P
ech. Gdzie się podziały te czasy, kiedy welfy były cywilizowane i nie było takich potworków jak wild riderzy czy hordy driad ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
- WitchHunter
- "Nie jestem powergamerem"
haha nie rozśmieszaj mnie.... czyli orion też się nie nadaje do WE bo ma kopyta, więc twoje rozumowanie mowi mi ze powinien byc w beastmenach... bez komentarza .....Ritchie pisze:takie figurki są dobre do beastmenów. . .
te konwersje w sam raz pasują do WE trzymają klimat i napewno byłyby miło zauważone przez sędziów na turnieju
pozdrawiam
Rozśmieszać będę do woli, kogo tylko zechcę. To wolne forum, każdy może pisać co chce, a ja piszę iż wg mnie te figurki to co najwyżej trzymają klimat beastmenów, ale na pewno nie welfów. Skrzyżowanie driad i koni ? Co się porobiło. A Orion ? Też niech spada do beastówWitchHunter pisze:haha nie rozśmieszaj mnie.... czyli orion też się nie nadaje do WE bo ma kopyta, więc twoje rozumowanie mowi mi ze powinien byc w beastmenach... bez komentarza .....Ritchie pisze:takie figurki są dobre do beastmenów. . .
te konwersje w sam raz pasują do WE trzymają klimat i napewno byłyby miło zauważone przez sędziów na turnieju
pozdrawiam
Ritchie, ale Ty marudzisz.
Genialne konwersje jak najbardziej pasujące do WElfów.
Genialne konwersje jak najbardziej pasujące do WElfów.