Porażka jest zawsze żałosna - imperialnie batlowy lipiec
Porażka jest zawsze żałosna - imperialnie batlowy lipiec
Mamy do dyspozycji 12 i 26. Wymyślimy jakiś fajny format, o ile uda się zebrać minimum 8 chętnych. Czekam więc na zgłoszenia.
Ja, Oskar, Raptor i Butan odpadamy bo w Wejherowie jesteśmy, wiec 4 osoby mniej na pewno bedziecie mieć 

w tym tygodniu i 26. będziecie w Wejherowie?
Cinka już w sobotę nie będzie, więc pytanie czy w ogóle będą chętni na teraz.
@Tadeusz
Zazwyczaj od 10:00, staram się przemówić do rozsądku graczy i ściągać ich od 9:30, ale to średnio wykonalne przy opilcach z Legionu

@Tadeusz
Zazwyczaj od 10:00, staram się przemówić do rozsądku graczy i ściągać ich od 9:30, ale to średnio wykonalne przy opilcach z Legionu

Nas tylko w ten weekend nie bedzie, 26 raczej jesteśmy.
No to przymierzamy się do 26. Punkty to pewnie tradycyjne 1500, bo z lordem trwałoby to strasznie długo, chyba żebyśmy grali w piątek.
W tą sobotę niech każdy chętny wpada, najwyżej sobie pogramy towarzysko, powinien być Wiewiór, może Micheala ściągnę. Zapraszam
W tą sobotę niech każdy chętny wpada, najwyżej sobie pogramy towarzysko, powinien być Wiewiór, może Micheala ściągnę. Zapraszam

W sobotę tą jestem na bank, 26 raczej też. Format git.
Myślę też nad jakimiś fajnymi ograniczeniami, tak jak np. ostatnio. Jakieś pociśnięcie kostek magii, zakaz triplowania oddziałów i takie tam.
10:00. Proponuję pograć 1250 bez rarów i z dwoma bohaterami.
Jeśli będzie osób, powiedzmy 6 to zrobimy mini turniej, a jeśli tylko 3-4 to pogramy towarzysko. Format może być inny - czekam na sugestie.
Wstępnie zapowiadam się z moimi krasiami.
26 VII o godz. 10:00 i format 1250 pkt to wartości ostateczne?
Bo trzeba będzie się solidnie przygotować - dawno mnie w Imperium nie było
26 VII o godz. 10:00 i format 1250 pkt to wartości ostateczne?

Bo trzeba będzie się solidnie przygotować - dawno mnie w Imperium nie było

Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
To 1250 bez rara i z dwoma bohaterami ostatecznie. 10:00. Kto będzie?
Wiewiór, Charki, Hypnotic, Danrakh? Plus ja to 5 osób. Ktoś jeszcze?
Wiewiór, Charki, Hypnotic, Danrakh? Plus ja to 5 osób. Ktoś jeszcze?
Jak dla mnie to może być 4. special zamiast rara. Armie? Cóż, krasnale chyba, zieloni raz albo 2 razy, zależy co weźmie Charki, ja gram WE, jeśli będzie ktoś jeszcze to przyniesie coś jeszcze