Temat inspirowany wypowiedzią Thuriona:
======thurion pisze:dzis dosc niespodzeiwanie dowiedialem sie ze jestem w reprezentacji...
Rozumiem, ze temat ETC to temat tabu omawiany na tajnym forum, na ktory porozmawiac bez bluzgow nie da sie i takie tam. Nie znalazlem zadnych informacji na forum BP o tym, kto jedzie na ETC, a przeciez jest to najwieksze skupisko polskich graczy wfb.
Nie jestem jamochlonem, dlatego zamiast zakladac mongolski temat na BP, uzylem googla i sprawdzilem sklad reprezentacji.
Post Thuriona, ktory napisal go najprawdopodobniej tylko dlatego, ze "Jakis Gosc z 40k zalozyl temat" uwazam za przegiecie. Zmiany za 5 12 w najwazniejszym evencie roku i zadnej informacji...
Reasumujac: Poniewaz jest to reprezentacja, ktora bedzie reprezentowac i Mnie, chcialbym wiedziec (przynajmniej) kto jedzie w skladzie (moze zaszly jeszcze jakies inne zmiany?) Brak informacji o tym na tym forum to przesada i przegiecie.
Tak trudno napisac jakis zamkniety temacik / ogloszenie cokolwiek, gdzie ktos by pisal (przynajmniej...) kto jest w skladzie?
I pomyslec, ze na Wlochow sie narzeka, ze zadnych informacji o imprezie nie udzielaja...
pozdrawiam...
FUrion