Ostateczne rozwiazanie kwestii demonicznej.
Ostateczne rozwiazanie kwestii demonicznej.
Jak wszyscy wiemy niedawno wypuszczona armia demonow, ktora swoja sila i calkowitym brakiem wymagan w stosunku do gracza ja posiadajacego wypacza wyniki turniejow i psuje cala radosc jaka daje nam WH FB. Takie problemy wymagaja radykalnych rozwiazan. Najprostszym i wlasciwie jedynym sposobem jest wylaczenie jej z gry. Ciezko wymagac spalenia wszystkich podrecznikow itp, ale co by bylo gdyby tak po prostu wyrzucic ja z turniejow w tym sezonie? Jezeli ktos chce sie pobawic w boga to niech gra sobie w domu za zgoda przeciwnika. Mysle, ze wszyscy sie zgodza, ze to znacznie pomogloby battlowi zachowac swoj urok i dalo szanse graczom nie-demonicznych armii.
Czekam na Wasze opinie.
Czekam na Wasze opinie.
Żal d... sciska jak widze takie posty.
Po pierwsze- demony mozna rozwalic, nie wiem czemu je tak bojkotujesz.
Po drugie- niedlugo wyjdzie errata do demonow i wowczas bedzie wiadomo "co autor mial na mysli"
Po trzecie- jest to oficjalna armia wiec taka zagrywka ze strony polakow znowu da znac o fakcie iz w polsce nie ma warhammera tylko jest polhammer, ktory nijak sie ma do orginalnej gry
Po czwarte- co ty na to aby tak twoja armie zbanowac?
Po pierwsze- demony mozna rozwalic, nie wiem czemu je tak bojkotujesz.
Po drugie- niedlugo wyjdzie errata do demonow i wowczas bedzie wiadomo "co autor mial na mysli"
Po trzecie- jest to oficjalna armia wiec taka zagrywka ze strony polakow znowu da znac o fakcie iz w polsce nie ma warhammera tylko jest polhammer, ktory nijak sie ma do orginalnej gry
Po czwarte- co ty na to aby tak twoja armie zbanowac?
zgadzam sie
zbanujmy demony. a przy okazji wampiry, imperium, jak wyjda to nowe dark elfy, high elfy, welfy, chaos (ew. zostawic ten z white dwarfa choc tez niekoniecznie), szczury, brete a wogole to niech najlepiej wszyscy graja ogrami to rmianie bedzie wypaczala wyniku turnieju...
zbanujmy demony. a przy okazji wampiry, imperium, jak wyjda to nowe dark elfy, high elfy, welfy, chaos (ew. zostawic ten z white dwarfa choc tez niekoniecznie), szczury, brete a wogole to niech najlepiej wszyscy graja ogrami to rmianie bedzie wypaczala wyniku turnieju...
zbanujmy VII edycje
nom, Ogry tez zbanujemy... dzieki temu podniesie sie poziom na turnieju, bo nie bedzie słabych armii...Jasiuuu pisze:Kult - Bastion rozważa wprowadzenie okresowego bana na demony na turniejach lokalnych w najbliższym czasie .
wywalac jakas armie to glupota.. lepiej ulozyc takiego CS dla demonów zeby miały bardzo pod gorke. Nie mozna zabronic grac klimaciazom ich ukochana armia
czemu nie wymieniłes TK?.. ta przegieta armia wygrała ostatnio dwa lokale w Warszawie.. co wyjatkowo zaburzyło układ sił w świecie WFBShino pisze:zbanujmy demony. a przy okazji wampiry, imperium, jak wyjda to nowe dark elfy, high elfy, welfy, chaos (ew. zostawic ten z white dwarfa choc tez niekoniecznie), szczury, brete a wogole to niech najlepiej wszyscy graja ogrami to rmianie bedzie wypaczala wyniku turnieju...
tru... tk tez nalezy zbanowac....Asassello pisze:czemu nie wymieniłes TK?.. ta przegieta armia wygrała ostatnio dwa lokale w Warszawie.. co wyjatkowo zaburzyło układ sił w świecie WFBShino pisze:zbanujmy demony. a przy okazji wampiry, imperium, jak wyjda to nowe dark elfy, high elfy, welfy, chaos (ew. zostawic ten z white dwarfa choc tez niekoniecznie), szczury, brete a wogole to niech najlepiej wszyscy graja ogrami to rmianie bedzie wypaczala wyniku turnieju...
Wywalmy też słabszych graczy z turniejów, to może poziom się wyrówna. Niech na mastery nie mają wstępu osoby spoza ligowej pierwszej setki...
Popieram KrassusKrassus pisze:Wywalmy też słabszych graczy z turniejów, to może poziom się wyrówna. Niech na mastery nie mają wstępu osoby spoza ligowej pierwszej setki...
Jamochłonom, warzywom, plewom i innym roślinom mówimy precz!
A tak w ogóle.
Jestem graczem DL i za głupoty jakie wypisujesz masz wyzwanie przy najbliższym turnieju z twoim udziałem. Z resztą też z chęcią powalczę żyjątka małe
z tymi osobami z masterów to chyba nie zrozumieliscie kolegi
tu bardziej chodzi o to aby zbanować z top25, wiecie, bo to takie nudne jest
tu bardziej chodzi o to aby zbanować z top25, wiecie, bo to takie nudne jest
- Corvus Albus
- Kretozord
znowu puścił bąka? XD zły troll świntuch!!!
gospodarczy?