Kącik Pana Zmian...
Moderator: KrzysiekW
Kącik Pana Zmian...
Witam.
Jak wiadomo armia demonów jest "niekomplenta". Brakuje modeli, obecne sa brzydkie albo za drogie, wtedy szukamy alternatyw dlatego założyłem ten temat aby wszyscy demoniczni Panowie Przemian i konwerterzy ujawnili swoje pomysły, propozycje, uwagi, i w koncu prezentowali tu swoje konwersje.
Na początek, mój herald nurgla na palaquinie.
(nie bijcie za złą jakosc zdjęc, robiłem słabszym aparatem)
I pytanie, macie pomysły na konwersje Dire Wolfów na Flesh Houndsy? (obecne to porażka, w mojej armii lizaków wiecej salamander nie potrzebuje)
Jak wiadomo armia demonów jest "niekomplenta". Brakuje modeli, obecne sa brzydkie albo za drogie, wtedy szukamy alternatyw dlatego założyłem ten temat aby wszyscy demoniczni Panowie Przemian i konwerterzy ujawnili swoje pomysły, propozycje, uwagi, i w koncu prezentowali tu swoje konwersje.
Na początek, mój herald nurgla na palaquinie.
(nie bijcie za złą jakosc zdjęc, robiłem słabszym aparatem)
I pytanie, macie pomysły na konwersje Dire Wolfów na Flesh Houndsy? (obecne to porażka, w mojej armii lizaków wiecej salamander nie potrzebuje)
chyba najprosciej jest zrobic z nich "Jeza" uzywajac wloczni od np orkow. Zeby wygladaly badziej bojowo.Rozmieszczone nie tak losowo jak w niektorych konwersjach VC ale no 2 wyrastajace w barkow skierowane do przodu 2 z boku. Przerobka ogona na jakas macke tez jest chyba potrzebne. Z jakiegos grubego lancuszka zrobil bym Corala Khorna.
Tak sobie myslalem czy nie kupic boxa zombiakow i "skleic" z nich jakies pso podobne istoty.Wiecie stowr ulepiony przez khorna po bitwie z tego co zostalo Tulow z kilku korpusow + jakies glowy rece i nogi stopione w lapy besti z glowa moze byc problem ale cos sie wymysli. Mam kilka starych kol od galoper gunow i rydwanow wylamie szprychy i z nich zrobi corale
Tak sobie myslalem czy nie kupic boxa zombiakow i "skleic" z nich jakies pso podobne istoty.Wiecie stowr ulepiony przez khorna po bitwie z tego co zostalo Tulow z kilku korpusow + jakies glowy rece i nogi stopione w lapy besti z glowa moze byc problem ale cos sie wymysli. Mam kilka starych kol od galoper gunow i rydwanow wylamie szprychy i z nich zrobi corale
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Fajny Toi Toi!:] znalazłem fajną figurke IMO na heralda tzentcha! http://www.monolith-icon.eu/sklep/index ... od_id=2505 co powiecie?
Powiedzcie mi tylko skale i jaka jest ta druga figsa, bo jakby co to kupujemy razem Lasti
Myślałem o tym heraldzie tęczy tyle tylko ,że cena troch e odstrasza ... Fakt ,że tego 2 można na coś do nurgla wykorzystać ale sorry to lekkie przegięcie ...
Edit:
Tu macie pomazanego :
http://mgla.pl/index.php?p=1&&id_k=217
Edit:
Tu macie pomazanego :
http://mgla.pl/index.php?p=1&&id_k=217
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
a co byś jeszcze chciał jak nie heralda!:P z chęcią bym kupił ale nie mam co zrobić z drugą figurką;/ może chce ktos kupić tą drugą za 25zł?
Macie jakiś pomysł na heralda slaanesha na steedzie?
Naga.
Coś na kształt specjalnego charaktera (specjalnej charakterki?) o imieniu Dechala.
Sam mam zamiar zrobić jakąś taką konwersję. Tułów metalowej demonetki mam, głowę z irokezem też sobie zdobyłem (w "rezerwie" mam jeszcze głowę dark eldar warriora z WH40k). Nad ogonem myślę, żeby był taki trochę sprężynkowaty, co by tłumaczyło prędkość. NO i pełen zestaw rąk, czyli dwie z bronią oraz jedna lub dwie ze szczypcami.
Coś na kształt specjalnego charaktera (specjalnej charakterki?) o imieniu Dechala.
Sam mam zamiar zrobić jakąś taką konwersję. Tułów metalowej demonetki mam, głowę z irokezem też sobie zdobyłem (w "rezerwie" mam jeszcze głowę dark eldar warriora z WH40k). Nad ogonem myślę, żeby był taki trochę sprężynkowaty, co by tłumaczyło prędkość. NO i pełen zestaw rąk, czyli dwie z bronią oraz jedna lub dwie ze szczypcami.