Empire Engineer with Reapeter Handgun
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Empire Engineer with Reapeter Handgun
W zwiazku z tym , ze modne jest ostatnio imperium to maznalem inzyniera , to jest chyba pierwszy model na ktorym wyszedl mi dobrze bialy ( co nie zmienia faktu , ze malowanie tym kolorem to masakra )
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
a mi sie nic nie podoba. słabe te figsy porobiłeś. ani techniki tutaj ani kolorów. ponizej tabeltopu
- Hashmallum
- Mudżahedin
Slabo panie, slabo , szary - bialy, czarny - niebieski, blada twarz ot i wszystko...
Moze troche bardziej zlozne cieniowanie, albo przynajmniej zywsze kolorki??
Z tego co widze popackales tez metalik niebieska farba...
Twarz nbie wyglada na ludzka, tylko na twarz lalki...
A gwozdz do trumny to podstawka ...
Moze troche bardziej zlozne cieniowanie, albo przynajmniej zywsze kolorki??
Z tego co widze popackales tez metalik niebieska farba...
Twarz nbie wyglada na ludzka, tylko na twarz lalki...
A gwozdz do trumny to podstawka ...
Nie wiem jak do kogoś kto potrafi malowac, można mówic że ta figsa jest ładna. Ja bym się obraził
Jest bardzo zwyczajny.
Jest bardzo zwyczajny.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
Figs nie jest imponujacy ale jako tabeltop moze byc (patrzac co na stolach mozna zobaczyc to .....)
Właśnie, szczurek, źle oceniliśmy u mnie malowanie. Marian źle przykleił sztandary (pożyczałem mu armię) i dałem Ci najbrzydszego z moich sztandarowych przez przypadek (i tak śliczni to oni nie są), a ten ładniejszy dostał starszy sztandar z krzyżem jerozolimskim ale to taka mała dygresja.
O ile się orientuję na TT się nie daje znaczku studia, więc podchodzę jak do czegoś o wyższych lotach w zamierzeniu.
O ile się orientuję na TT się nie daje znaczku studia, więc podchodzę jak do czegoś o wyższych lotach w zamierzeniu.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę