Jaki lord?
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Jaki lord?
Na 2000pkt możemy wystawić lorda... No właśnie. Lepiej wziąć prince czy arcymagą?
Cóż opcji jest wiele, i jednego i drugiego można złożyć na wiele sposobów. Ja osobiście preferuje grę na magii z Arcymagiem z Book of Hoeth, i do tego 2 małych magów. Ale również zdarza mi się grać na Princie na Stardragonie z Armour of Caledor i Vembrances of Defence. Oczywiście opcji jest wiele wiele więcej.
temat juz był poruszany w kilku miejscach. opcji jest wiele.. w zależności od stylu gry jaki sie preferuje/lubi.
proponuje wykorzystać opcje "szukaj"
pozdrawiam
proponuje wykorzystać opcje "szukaj"

pozdrawiam

Chodzi mi o pomysły dobrych graczy co mają jakieś doświadczenie. Ja HE gram od niedawna i jeszcze nie wiem co jest dobre... Pytam się ludzi o ich pomysły bo wiem że są bardziej doświadczeni niż ja. Wiec czy mógłbyś sypnąć jakimś pomysłem na zrobienie dobrego lorda tudzież bohatera? 

nieF.E.A.R. pisze:Chodzi mi o pomysły dobrych graczy co mają jakieś doświadczenie. Ja HE gram od niedawna i jeszcze nie wiem co jest dobre... Pytam się ludzi o ich pomysły bo wiem że są bardziej doświadczeni niż ja. Wiec czy mógłbyś sypnąć jakimś pomysłem na zrobienie dobrego lorda tudzież bohatera?

pozdrawiam