Witam wszystkich serdecznie
Chcę wam zaprezentować Moją pierwszą figurkę.
Jest to "Nekromanta"(Chaos Wizard) firmy REAPER.
Figurka jeszcze nie została pokryta lakierem,więc cały czas będę miał możliwość cosik poprawić.Z pewnością zwrócicie uwagę na oczy,otóż figurka ma bardzo słaby zarys oka i farba cały czas wylewa się Mi na policzek,w najbliższym czasie zostanie to poprawione
Nekromanta -1 starcie z figurkami
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
bardzo udana praca jak na poczatki. nie bede pisal mankamentow (glownie kwestie techniczne - dokladnosciowe) bo i tak nie bedziesz w stanie ich poprawic - na to po prostu potrzeba czasu.
generalnie - tak trzymaj. jezeli bedziesz trzymal taki poziom, za 20 figurek bedziesz naprawde bardzo ladnie malowal.
kolory wydaja mi sie nieco szare i zbyt... realistyczne jak dla mnie, ale domyslam sie, ze to byla Twoja koncepcja.
bardzo udana praca.
pozdrawiam
Furion
generalnie - tak trzymaj. jezeli bedziesz trzymal taki poziom, za 20 figurek bedziesz naprawde bardzo ladnie malowal.
kolory wydaja mi sie nieco szare i zbyt... realistyczne jak dla mnie, ale domyslam sie, ze to byla Twoja koncepcja.
bardzo udana praca.
pozdrawiam
Furion
A ja widze i to dokladnie. Bardzo dobra praca jak na pierwszy raz. Nie bede komentowal techniki, bo oczywiscie wszystko przed Toba, ale jedna skromna uwaga - biale paznokcie u ludzi nie wygladaja dobrzeARBAL pisze:nie widze zadnego cieniowania ani rozjasnien...
Podoba mi sie podstawka - bardzo klimatyczna.
Tak 3maj i pokazuj nam swoje kolejne prace.
Jeżeli to twoja pierwsza figsa to jest bardzo nieźle. To co mógłbyś poprawić to bardziej rozjaśnić szatę, z poziomu stołu (bo to chyba model do gry?) takich łagodnych rozjaśnień nie będzie widać... No i staraj się używać mniej drybrusha na rzecz mokrego pędzla.