ok czas zacząć wrzucac foty w koncu zabralem sie za malowanie myszaków...
wczesniej widzieliscie cheftaina, teraz pora na giant raty, censerzy, i command group clanratow.
censerzy: malowalem 2 warianty: 2 po lewej to najpierw szara szmara wycieniowana, a nastepnie zielony wash. figurka po prawo to niebieska szmata cieniowana i niebieski wash na to. wydaje mi sie ze ta pierwsza opcja wyglada lepiej.
Giant raty: poganiacz na lewo nie malowany przeze mnie
poganiacze, niedokończeni ale jak juz robilem zdj, to i im zrobilem wydaje mi sie ze za duza roznica pomiedzy krawiedziowaniem a reszta...
command group
IMO kiepsko wyszli
przepraszam za tak male zdj. ale na imageshack nie moge wrzucac nie wiem czemu, moze sa za duze. wiec musialem jakiegos innego poszukac ;/
hope u like it:)
Blog Arte Skaven Army
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ja bym chętnie sie wypowiedział ale fotki na to nie pozwalają, wiecej światła zapodaj a jak juz zapodałeś to rozjaśnij w jakimś programie graficznym bo malowania niewiele widać.
GIMP jest za darmo na sieci i można w nim to zrobić bez problemu a nawet więcej
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
a jak sie zna na crackach to wszystko jest za darmo
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
nie rób sie taki społeczny bo wątpie czy stać cie na photoshopa ale to ni temat o tym.
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.