Dawn of War Antologia - problem

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
turalyon
Mudżahedin

Dawn of War Antologia - problem

Post autor: turalyon »

Witam. Mam problem. Kupi
  • em sobie wczoraj Dawn of War - Antologie i gierka mi nie chodzi. Wyskakuje komunikat:
    Bledy
    Nie odnaleziono sterowika. Upewnij sie czy pakiet directx zostal prawidlowo zainstalowany.

Przeinstalowalem direcxa, nawet calego windowsa. I nic. Inne gry ,takie jak chocby mark of chaos chodza bez problemu. Mam winxp. Mial ktos moze podobnie?

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

ściągnij najnowsze sterowniki ze strony internetowej Twojej karty graficznej, powinno pomóc

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

I zakładaj taki temat w dziale z grami komputerowymi...
Obrazek

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

turalyon pisze:Upewnij sie czy pakiet directx zostal prawidlowo zainstalowany.
A masz DirectX w wersji 9.0b?
Obrazek

turalyon
Mudżahedin

Post autor: turalyon »

Mam 9c. Juz wszystko działa. Pomogło zainstalowanie nowszych sterowników do karty graficznej. Swoją drogą dziwne że najnowsze gry chodziły na tych starszych sterownikach bez problemu, a dawn of war wymagał nowszych, których jeszcze prawde mówiąc nie było jak wychodziła ta gierka

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

turalyon pisze:Swoją drogą dziwne że najnowsze gry chodziły na tych starszych sterownikach bez problemu, a dawn of war wymagał nowszych, których jeszcze prawde mówiąc nie było jak wychodziła ta gierka
To wcale nie jest dziwne, ja zeby pograc w Assassin's Creed musialem zmienic stery na wersje sprzed pol roku, bo mi wyskakiwaly artefakty. Rozne programy maja rozna kompatybilnosc. PC to nie konsola i dlatego jest tak zabawnie ;)

ODPOWIEDZ