- em sobie wczoraj Dawn of War - Antologie i gierka mi nie chodzi. Wyskakuje komunikat:
Bledy
Nie odnaleziono sterowika. Upewnij sie czy pakiet directx zostal prawidlowo zainstalowany.
Przeinstalowalem direcxa, nawet calego windowsa. I nic. Inne gry ,takie jak chocby mark of chaos chodza bez problemu. Mam winxp. Mial ktos moze podobnie?
Dawn of War Antologia - problem
Dawn of War Antologia - problem
Witam. Mam problem. Kupi
- Corvus Albus
- Kretozord
I zakładaj taki temat w dziale z grami komputerowymi...

A masz DirectX w wersji 9.0b?turalyon pisze:Upewnij sie czy pakiet directx zostal prawidlowo zainstalowany.
Mam 9c. Juz wszystko działa. Pomogło zainstalowanie nowszych sterowników do karty graficznej. Swoją drogą dziwne że najnowsze gry chodziły na tych starszych sterownikach bez problemu, a dawn of war wymagał nowszych, których jeszcze prawde mówiąc nie było jak wychodziła ta gierka
To wcale nie jest dziwne, ja zeby pograc w Assassin's Creed musialem zmienic stery na wersje sprzed pol roku, bo mi wyskakiwaly artefakty. Rozne programy maja rozna kompatybilnosc. PC to nie konsola i dlatego jest tak zabawnieturalyon pisze:Swoją drogą dziwne że najnowsze gry chodziły na tych starszych sterownikach bez problemu, a dawn of war wymagał nowszych, których jeszcze prawde mówiąc nie było jak wychodziła ta gierka