Dmp
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Dmp
Poniewaz na DMP bedzie wieksza czesc LL<na oko jakies 80%> mozna by poswiecic 30-40 min czasu wieczorem na omowienie najwazniejszych problemow... a dokladnie reformy liczby czlonkow ligi, problemu stagnacji , nadmiernego rozrostu tego organu i wogole ............
podpis nieregulaminowy - administracja
Jak najbardziej jestem za.
To jak? Głosowanie?
To jak? Głosowanie?

A licky boom boom down!!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
to w takim razie apel - czesc ludzi kima w akademiku - nie zbieramy sie do akademika zaraz po bitwach, tylko najpierw mądra narada a potem do akademika.
Geografia mam nadzieje sprzyja i blisko jest z salki do akademca...
Geografia mam nadzieje sprzyja i blisko jest z salki do akademca...
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Cały konwent jest praktycznie w jednym miejscu - wspólne sale, akademiki i sala DMP to maksymalna odległość jakichś 200 m. Do 22.00 możemy zostać na sali i tam debatować. Albo od razu przenieść się do knajpy konwentowej
i tam przeprowadzić dyskusję. Chociaż obawiam się, że będzie ona utrudniona 
Popieram Robsona żeby przygotować listę tematów. No i dokładnie ustalić miejsce i czas, żeby zainteresowane osoby się stawiły. Chyba, że ktoś chce przygotować listę obecności i potem czekać na resztę...

Popieram Robsona żeby przygotować listę tematów. No i dokładnie ustalić miejsce i czas, żeby zainteresowane osoby się stawiły. Chyba, że ktoś chce przygotować listę obecności i potem czekać na resztę...
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Tym bardziej istotnym jest żeby dokładnie powiedzieć gdzie i o której się spotykamy, żeby pierwszym zdziwieniem ludzi nie było to, że w ogóle się odbyło takie spotkanie 

Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
To muszę na szybkości znaleźć tymczasowego zastępcę Rejkiego na drugie miejsce Ośmiornicy na LL bo go jakoś tak tydzień temu do woja wzięli, a Gotrek jeszcze z Niemiec nie wrócił.
A licky boom boom down!!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
obawiam sie ze z powodu ostrego przedluzenia czasu bitew spotkanie tak nie do konca sie udało 

Beasts of Chaos - circa 5k