-steed+ithilmar barding
-dragon armour
-lance
-shield
-Lion Guard
Commander 158
-BSB
-steed+ith. barding
-dragon armour
-Helm of Fortune
-Sword of Might
20x Spearelves 270
-fcg
-war banner
5x Silver Helms 115
-armour save on 2+
2x Tiranoc Chariots 170
2x Tiranoc Chariots 170
6x Dragon Princes 222
-standrard
-Banner of Ellyrion
-drakemaster
-Amulet of Puryfing Flame
2x Great Eagles 100
chce odbiec od standardu. Mam klocek piechoty, który ma dobry CR, jazde, która jest moblina i wpadając od boku połąmie wiele. 4 rydwany, które czyszczą przed pole, orły zajmujace sie amszynami i wygynaniem szarż, kolejną jazde wsparcia. Dobrego BSB, któy jest w stnaie przyjąć wiele i sam przywalić też co nieco potrafi no i gościa ze stubornem! Taka mała niespodzianka. Może sam wyszarżowywać we wszelakie oddziały, co nie maja feara\terroru i siły raczej większej niż 4. Jakas niwygodna lanca bretońska to wio w nią, jakiś klocek krasnoludzki to dawaj, przykłądów jest sporo, moze poruszac sie nawet samodzielnie nie bojąc się zbytnio ostrzało, ma sava na 0+ przeciwko strzelaniu i daje stuborn jednostką a ja mam 3 jednostki do których moze wejść, gdyż żadna nie jest ukieronkowana aby tam siedział, podobnie jest z BSB. Wejdzie do spearelfów, do daje masakryczny CR, do princesek to diametralnie zwiększa siłe rpzebicia, nawet w silverkach znajdzie miejsce i mięczakiem nie ejst. Co powiecie o takich HE. Czytając topic o samograjach i inne takie bzdety