Allure of Slaanesh & Torment Blade

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Allure of Slaanesh & Torment Blade

Post autor: thurion »

czy jezeli demon ma te dwa gifty to przeciwnik ktory chce atakowac demona testuje LD 2x ? czy takie efekty sie nie lacza...

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Gram tak, że na każdy osobny test - czyli dwa testy jeśli zadasz ranę, i nikt nie widział w tym problemu. Chyba nawet sprawdzałem to w podręczniku i zasada "jeden test Ld na turę" dotyczy stricte pewnych testów psychologii jak np. panika.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2008, o 09:11 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Post autor: Mike »

A nie 1 test paniki na fazę? Bo testów psychologii może być więcej niż 1, np szarże 3 oddziałów zombie na coś => 3 x fear

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

:roll: ](*,)
Brawo =D> , znalazłeś uproszczenie w mojej argumentacji, a teraz pokaż mi co to wnosi do meritum sprawy.
(Moda przepraszam za takie wejście, proszę usunąć potem tego posta, również nie traktującego o problemie jaki przedstawił Thurion)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

czyli generalnie opcja z dwoma testami na ture i greater icon of despair jest legalna :) ? dobrze wiedziec :P

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Wg mnie tak (i, chyba mogę tak napisać, wg Jankiela też, bo tak z nim grałem. :) Tylko na sztandar -2 do Ld nie miałem punktów. Ale i tak daje radę, zwłaszcza z enrapturing gaze. Pszaszam za offtop)
Nie znalazłem w zasadach nic co by zabraniało.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

tylko panika raz.

Najlepszy przykład to helena - jak trafimy w klocek to najpierw test paniki za 25% o ile sie uda, potem drugi - "leadership test" z opisu heleny.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

ODPOWIEDZ